Taloustilanne, kevään kk-maksut ja ajankohtaiset asiat

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 10.1.2013 klo 3.41   [ 17.1.2013 klo 23.26 päivitetty ]
Tässä 7.1 vanhempain palaverin päätökset ja muistiinpanot
 
Talous
Aktiivisen varainhaninnan ansiosta joukkueen taloustilanne on hyvä.
Kuukausimaksut puolitetaan viimeisen kolmen kuukauden osalta kaikissa maksuluokissa
Eli kk- maksut on maksettu/maksetaan seuraavasti
5 kk (syyskauden osuus, elo-joulukuu) sovitun mukaisella summalla
3 kk (kevätkauden osuus, tammi-maaliskuu) PUOLET sovitusta summasta, voi maksaa kerralla tai kuukausittain maaliskuun loppuun mennessä. Tarkista pelaajakohtainen maksusumma minulta ja muista käyttää viitenumeroa!
 
Helmikuun Imatran-Lappeenrannan reissu tehdään ja maksetaan samaan tapaan kuin tammikuun reissu Kotka-Kouvolaan.  Ohessa tähän menneessä ilmoittautunnut 12 pelaajan vanhempaa . Loput ilmoittautumiset minulle viimeistään TO 24.2 harjoitusten yhteydessä. Myös huonetoiveita otetaan vielä vastaan, teen huonejaon ja sitovan hotellivarauksen pe 25.1
 
Joukkueen säännöistä
Joukkueen jäsenten odotetaan käyttäytyvän kaikinpuolin asiallisesti ja urheilijamaisesti sekä joukkuetovereita että muita ihmisiä kohtaan. Tämä koskee kaikkia ohjattuja ja omatoimisia tapahtumia jäähallilla, ulkokentillä, pelireissuilla jne.  Pelaajien vastuulla on myös se että he ovat asiallisissa varusteissa - aina jäällä ollessaan. Pakkanen ei ole kypärän käytön este - tuubi tai pipo kypätän alle ja kaulasuoja kaulaan myös ulkokentällä. Jokaisella joukkueemme vanhemmalla on velvollisuus puuttua heti - miköli asiatonta käytöstä tai toimintaa esiintyy. Mahdollisista puuttumisista tieto joukkueen valmentajille-jojolle.   
Joukkueessa on käytetty kurinpitotoimia epäasiallisen käytöksen johdosta marras-joulukuun aikana. Rangaistukset ovat olleet poissaolomääräyksiä harjoituksista ja ne ovat toimineet toivotulla tavalla eli asiatonta käytöstä niiden jälkeen ei ole esiintynyt. Mikäli ongelmia esiintyisi - rangaistuksia käytetään kurinpitotoimena myös jatkossa, ja jos aiemmin jo rangaistuksen saanut pelaaja rikkoisi toistuvasti sääntöjä, siitä seuraa  vähintään 1 harjoitusviikon ja yhden pelin mitttainen poissaolorangaistus. Kaikki vetäjät ja vanhemmat varmasti toivovat  että näitä ei tarvitse käyttää - ja kaikkien joukkueen toimihenkilöiden ja pelaajien vanhempien varhainen puuttuminen tai asioista huomauttaminen edesauttaa hyvällä raiteella pysymistä.
 
Ajankohtaiset asiat
 
Kevään aikana harjoitteluun - ja pelaajana kasvamiseen - otetaan mukaan oheisharjoittelua maanantaisin ja yhteisiä - omatoimisia ulkojäitä. Näistä lisää erillisessä tiedotteessa
Kotipelit pelataan sarjaohjelman mukaan. Mahsollisena poikkeuksena se että huhtikuulle ajoitettuja kotipelejä pyritää aikaistamaan mahd mukaan maaliskuun lopulle. Tästä lisää lähempänä.
 
Leirit
Kevään ja kesän kiekkoleirien varaukset alkavat olla ajankohtaisia. Leireistä saa tietoa mm jääkiekkoliiton sivuilta, leirejä järjestävien seurojen sivuilta ja esim. www.whl-leirit.fi sivuilta. Tietojeni mukaan esim. Sotkamossa ja Kajaanissa on perinteiset leirit tulossa. Kannustan kaikkia osallistumaan ja kokeilemaan. 
 
Jalkapallo
Olen asettanut tavoitteeksi että kaikki joukkueemme pelaajat siirtyisivät jalkapallon pariin maaliskuusta alkaen Ikäluokan jalkapallo toiminnasta Hurtissa saatte lisää tietoe helmikuun aikana.
 
Tsemppiä joukkueille ja mukavaa kiekkokevättä, toivoo, Jojo
 
----------------------------------------------------------------------------------------
 
Hei
Pidetään e02 vanhempien palaveri  to 17.1 klo 19.00 Hallin kahviossa
Aiheina
- Talous
- Joukkueen säännöistä
- muut ajankohtaiset asiat
- - - - - - - - -  - - - -
Olen saanut joukkueemme vuoden lopun taloustiedot.
Aikuisten aktiivisen turnaus- ja muun varainhankintatoiminnan ansiosta tilanne on hyvä.
Kiitos siitä kaikille aktiivisille pelaajiemme vanhemmille!
Sen perusteella teenkin syksyllä sovitun mukaisesti esityksen siitä että kevään kuukausimaksuja pienennetään
 
Esitykseni on että kun jokainen on maksaanut syyskaudenmaksut (5kk) syksyllä sovitun summan mukaan, jokaisen maksusumma puolitetaan kevään osalta ja se maksetaan yhdessä erässä esim. tammikuun lopussa (kevätkauden 3kk, maksusummat 45-105 €) 
 
Muutamia maksuja on vielä rästissä joulukuulta  ja annan mielelläni  jokaiselle oman saldotiedon ja pyydän hoitamaan asian kuntoon 15.1 mennessä.
Myös maksuja "liikaa" maksaneiden osalta tarkistetaan tilanne ja sovitaan hyvityksestä/palautuksesta.
 
 
Comments