Otteluennakot ja -raportit


Hurtat E-11 voitokas kotiturnauksessaan

lähettänyt Jalkapallo Juniorit 15.8.2015 klo 10.58   [ 16.8.2015 klo 9.22 päivitetty ]

Tänään Lieksan keskuskentän vanhalla nurmella pelattiin E11-poikien turnaus, jossa isäntäjoukkuen Hurttien lisäksi pallo liikuttivat Jippo-J Joensuusta, Ylämyllyn Yllätys kahden joukkueen voimin ja Outokummun Pallo.

Hurttien päivän ensimmäisessä pelissä vastaan tuli Yllätys/Robben. Peli alkoi kotijoukkueen hallinnalla, joka johtikin avausmaaliin ensimmäisten minuuttien aikana Eetu Behm karkasi puolustukselta ja sijoitti pallon hallitusti verkon perukoille. Hurttien hallinta jatkui koko ensimmäisen puoliajan ja Eetu tekikin vielä ottelun toisen maalinsa ja Tuukka Turunen teki myös yhden maalin. Puoliajalle mentiin tilanteessa 3-0. Toiselle puoliajalle tuli erilainen Yllätys, joka 
alkoi haastamaan Hurttalaumaa ja pieni väsymys alkoikin näkyä kotijoukkueen esityksissä, mutta Hurtat onnistui kuitenkin maalinteossa kahdesti Eetu ja Miko Puustinen tekivät maalit mieheen. Yllätys kiri pelin vielä lopussa tilanteeseen 5-4, mutta ei päässyt rinnalle huippupelastuksia tehneen Valtteri Toivasen takia. Ensimmäisessä pelissä myös erityismaininta koko tyttö viisikolle Laura Arponen, Aada Nevalainen, Tuuli Partanen, Elina Oinonen ja Silja 
Oksanen. 

Turnauksen toisessa pelissä vastaan asteli isokokoinen Outokummun Pallo. OuPa aloittikin pelin räväkästi siirtyen 4-0 johtoon nopeaan tahtiin. Hurttalauma olikin pelin alussa unessa ja hiukan hämmennyksissä vastustajan isokokoisten pelaajien kanssa. Puoliajan lopulla Tuukka Turunen iski kavennuksen heti, kun Hurtat vain sai pallon liikkeeseen ja syöttömyllyn pyörimään. Samalla kaavalla syntyi myös 4-2 kavennus ennen puoliaikaa. Maalin viimeisteli Eetu. Toiselle puoliajalle maalista kentälle tullut Valtteri taisteli itsensä maalintekopaikkaan ja iski 4-3 kavennuksen. Hetkeä myöhemmin vieraat siirtyivät 5-3 johtoon, mutta tämän jälkeen ottelun hallinta siirtyi Hurtille ja Eetu onnistuikin tekemään 5-4 maalin. Ottelun viimeisellä kympillä Hurtat näyttivät kyntensä ja nousivat ensin Theykwan Juniorin maalilla tasoihin ja ottelun viimeisellä minuutilla saadun vapaapotkun seurauksena Eetu iski pelin kolmannen maalinsa ja turnauksen toisen hattutemppunsa. Ottelu päättyi näin 6-5 kotijoukkueelle. Toiselle puoliajalle maaliin siirtynyt Tuukka teki myös erinomaisia pelastuksia pitäen joukkueen mukana ottelussa.

Kokonaisuutena Hurttalauma pelasi erinomaisen turnauksen JOUKKUEENA. Niko Oinonen, Juho Soikkeli ja Aarni Nyblom raatoivat hyvin keskikentällä, puolustusta tukkimassa häärivät Mikko Korhonen ja Riku Saastamoinen. Hyökkäyksissä apuna Jesse Kuosmanen ja Tomas Pyykkö.

Hurtat D-13 pisteille

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 29.9.2013 klo 9.31   [ päivittänyt 4.5.2015 klo 20.33 Tuntematon käyttäjä ]

Hurtat pisteiden makuun sarja-avauksessa

Hurttien D13 joukkue avasi sarjakauden Lehmon High Pine Lane-tekonurmella sateisena lauantaina ottelulla sarjan ennakkosuosikkia FC Pogostaa vastaan. Pogosta olikin odotetun vahva rakentaen tilanteita pitkillä syöttöketjuilla. Hurtat taas haki maalipaikkoja pääasiassa pystysyötöillä, jotka kuitenkin Pogosta katkoi hyvällä prosentilla. Hurttien parhaat tilanteet syntyivät, kun Hurttien keskikentän pelurit Rasmus Mikkosen johdolla voittivat pallollisena 1-1 tilanteen, jonka jälkeen päästiin ylivoimahyökkäyksiin. Tasainen ottelu pysyi maalittomana aivan ensi jakson lopulla saakka, kunnes märkä ja liukas pallo teki tepposet maalivahti Sami Murrolle ja pomppi epäselvän tilanteen jälkeen maaliin. Toisella jaksolla pelin henki oli se, että Pogosta teki paikoistansa maalit ja Hurtat ei. Hurttien Rasmus Kuiri tälläsi läpiajosta tolppaan, Juuso Laineen pusku meni avopaikasta maalivahdin syliin ja loput tilanteet tuhrittiin ohi. Näin Pogosta vei sarjapisteet tylyin 5-0 (1-0) luvuin.

Hurtat söi sihtileipää ennen toista ottelua Lehmon palloa vastaan. Tämä auttoi ja Hurtat siirtyi nopeasti 2- 0 johtoon Akseli Valtolan ja Santeri Pulkkisen maaleilla. Onnistuneet suoritukset nostivat selvästi Hurttien itseluottamusta, jolloin pelaajat uskalsivat haastaa vastustajan pallollisena 1-1 vastaan tilanteissa entistä useammin. Voitokkaiden kaksinkamppailujen jälkeen tilanteita syntyi tasaisen tahtiin, kunnes jakson lopussa paluu puolustukseen unohtui ja Lehmon pallo sai ylivoimatilanteita. Maalivahti Sami Murto piti kuitenkin hyvillä torjunnoilla Lehmon hyökkääjät nollilla. Toisella jaksolla Hurttien asenne oli taas kohdallaan: voitokkaiden kaksinkamppailujen jälkeen maalin mieheen iskivät Rasmus Mikkonen, Matias Turunen ja Rufus Leinonen. Lehmo iski kaksi maalia, mutta Hurtat vei arvokkaat sarjapisteet ansaitusti 5-2 numeroin.

 

Kiekkokauden kotipelit käyntiin tappiolla

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 20.9.2013 klo 12.49

Kiekkokopla Joensuusta osoittautui hiemen paremmaksi tänään sarjan ensimmäisessä kotipelissä numeroin 3 - 5. Tappiota on turha selitellä, vieras oli sen verran parempi. Hieman terävämmällä pelillä ja paikkojen hyväksi käytöllä tälläisenkin pelin voisi kyllä kääntää. Pelitapa on tietenkin aika varovainen ja kontrolloitu, ja vieras saa siinä pitääkin kiekkoa, mutta pitää myöntää että se kovissa peileissä tarvittava viimeinen asenne ja puristus puuttui. Siihen peli tänään ratkesi. Huomenna Iisalmeen, siellä nämä puuttuvat palat pitäisi saada mukaan mieli viedä pinnoja. Ensimmäiset pelit on pelattu hieman vajaalla kolmella kentällisellä. 1 - 2 pelimiestä joukkoon ollaan vielä liittämässä, mutta lieksalaisuudesta ei tingitä, siinä Hurtat poikeaa paljon sarjan muista joukkueista!
Kiitoksia taas hyvälle yleisölle, vaikka ottelusta tiedottaminen oli taas erinäisistä syistä johtuen vähemmän ammattimaista:)

Hurtat - Kings SC 2-7 (1-3)

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 7.7.2013 klo 3.15Hurttien ensimmäisen sarjakierroksen viimeinen ottelu pelattiin tiistaina ja vastaan asteli vastustaja savosta Kings Sc, Kuopiosta. Ottelu oli ensimmäinen ilman alkukauden maalivahtivahvistusta Matti "spiderman" Koskeloa.

Peli alkoi vierasjoukkueen hienoisella hallinnalla. Kings hallitsikin peliä ja hurtat iski vastahyökkäyksistä. Tällä kertaa vain vastahyökkäyksistä ei onnistuttu avausmaalia tekemään, vaan sen iski vierailijat. Tilanne 0-1. Myös ottelun toisen maalin teki vierailijat hurttien puolustuksen nukkuessa. Tilanne 0-2. Hetkeä myöhemmin myös kotijoukkue pääsi maalin makuun, kun hurttien maaliahne hyökkääjä Pikku-E laukoi pallon onnekkaasti maaliin. Vielä ennen ensimäisen nelivitosen loppua Kings iski maalinedus ruuhkasta pallon verkkoon. Puoliajalle mentiin tilanteessa 1-3.

Toinen puoliaika alkoi taas kuopiolaisten hallinnalla. Kotijoukkue joutui rikkomaan ja näistä seuranneista tilanteista taululla komeilikin hetken päästä lukemat 1-4. 1-5 maalin vieraat iskivät rangaistuspotkusta. Viidennen maalin jälkeen Kings alkoi varmistella tulosta. Näin Hurtat sai palloon enemmän otetta ja saikin aikaan kaksi läpiajoa, joista ensimmäisestä syntyi Hurttien toinen maali. Maalintekijä Markus Ihalainen ja syöttäjä Pikku-E. Toisessa osat vaihtuivat, mutta Pikku-E ei onnistunut lisäämään maalimäärää. Pelin loppupuolisko oli pelailua molemmin puolin. Tämän aikana Kings iski vielä kaksi maalia. Lopputulos 2-7.


Raiku - Hurtat 0-1 (0-0)

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 30.6.2013 klo 9.25Eilen pelattiin Rautavaaralla tasainen nelosdivarin ottelu helle kelissä. Vieras peliin Hurtat saivat kasaan 14 peluria.

Pelin alussa Hurtat pyrki juoksuttamaan kotijoukkueelta jalat alta pitkillä palloilla Raikun puolustuslinjan taakse. Maalipaikoilla ei ensimmäisellä puoliajalla juhlinut kumpikaan joukkue tarkan puolustuksen ja vakuuttavan maalivahtipelin ansiosta. Ehkä lähimmäksi maalintekoa pääsi Hurttien Pikku-E laukomalla pallon ylähirteen. Puoliajalle tilanteessa 0-0.

Puoliajan jälkeen Hurtat jatkoi kotijoukkueen väsyttämistä, jossa se myös onnistui. Pikku-E oli useasti kotijoukkueen riesana 16-alueella. Peli kellon näyttäessä 78 minuuttia. Hurtat sai rajaheiton hyökkäyspäässä. Sitä meni heittämään valtion palveluksesta vapautunut Tero Jaatinen, joka linkosi pallon boksiin sisään ja suoraan Tapsan päähän. Tapsa ohjasi pallon maaliahneelle Pikku-E:lle joka puskee pallon varmasti maaliin.

Tällä kertaa Hurtat jaksoi pelata ja keskittyä peliin koko 90 minuuttia. Näin ei kotijoukkue Raiku saanut kirivaihdetta päälle ja puolustus sai pidettyä vähät tilanteet hallinnassa.

Ansaittut kolme pistettä

Molempien joukkueiden maalivahdeille tunnustusta hyvästä pelistä.Hurtat - WJK 2-3 (2-1) Dn12

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 26.6.2013 klo 11.25Tänään Lieksan keskuskentän nurmelle astelivat pelaamaan Hurtat ja WJK Dn12-pojat sarjaa. Peli alkoi Warkauden hallinnalla, kotijoukkue keskittyi nopeisiin vastahyökkäyksiin. Sellaisesta myös avausmaali syntyikin, kun kärjessä hyvän pelin pelannut Aino Kaltiainen haastoi ja ohitti wjk:n puolustajat heittämällä. Aino sai myös syötettyä pallon keskelle, josta keskikentän moottori Rasmus Leinonen iski pallon tyhjään maaliin. Tilanne 1-0.

Maalin jälkeen peli hiukan tasaantui, mutta vierailijat pitivät palloa. Heillä oli myös muutama maalipaikka, mutta yrittivätkö sitten liian hienoja vai mitä kun ei maalit kelvannut. Hurtat jatkoi nopeilla vastahyökkäyksillä. Ottelun toinen maali näki päivän valon, kun kotijoukkueen pallotaituri Hassan Ahmed piti wjk:n puolustusta taas pilkkanaan. Pysähdellen odottamaan välillä puolustajia, lopulta hän sijoitti pallon hallitusti wjk:n maaliin. Tilanne 2-0.

Ensimmäisen puoliajan lopulla myös wjk onnistui maalinedestä iskemään kavennusmaalin. Puolustuslinjan pienoisen nukahtamisen johdosta pääsi toinen aalto tuikkaamaan pallon läheltä maalin perukoille. Tilanne 2-1 ja samoista lukemista mentiin viettämään puoliaikaa.

Puoliajan aikana näytti säiden haltija huonoja puoliaan ja alkoi nostamaan ukkospilviä kentän ylle. Peliä jatkettiin ja malli oli sama kuin ensimmäisellä puoliajalla. WJK piti palloa ja Hurtat iski nopeilla vastaan. Puoliajan edetessä myös sade yltyi ja ukkonen valtasi stadionin. Peli keskeytettiin, kun sitä oli pelaamatta 15 minuuttia sään takia. Juuri ennen tätä päätöstä kotijoukkueella oli muutama hyvä maalipaikka, kun Rasmus ampui lähes puolesta kentästä putoavan lehden maalille, harmikseen se osui vain ylärimaan ja kimposi päätyrajasta yli. Toisen paikan järjesti wjk:n puolustus syöttämällä maalivahdille liian kovan, mutta hiukan ohi maalista.

Sateen hellitettyä peliä jatkettiin tilanteesta 2-1. Ylimääräisen tauon aikana wjk:n valmennusjohto sai tsempattua vieraat ensin tasoihin ja lopulta ohi. Pelin lopussa oli myös hurtilla mahdollisuus tasoitukseen, mutta tällä kertaa maalivahti oli nopeampi Ainoa.

Kotijoukkueen onnistujia tänään olivat mallikkaasti puolustanut Leevi Kärki, keskikentällä hyvän pelin pelannut Rasmus Leinonen ja kärjessä paljon juossut Aino Kaltiainen

KuKi - Hurtat 4-0 (1-0)

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 22.6.2013 klo 10.58

    

 

Torstaina Hurtat kävivät pelaamassa viikon toisen ottelunsa. Tällä kertaa osoitteena oli Kurkimäki ja vastaan asettui paikallinen KuKi.

Pelin ensimmäinen puoliaika on hankala vierasjoukkueelle syöttöpelin takutessa kotijoukkue hallitsee peliä mielin määrin. KuKin hallinnasta karua kieltään puhuu myös 7 kulmapotkua ensimmäisellä puoliajalla. Ensimmäisen maalin KuKi tekee myös kulmapotkusta 43 minuutin kohdalla. Puoliaikatulos 1-0.

Toinen puoliaika alkoi Hurttien kannalta huonosti, kun puoliaikaa oli pelattu vain 4 minuuttia. Tuomittiin KuKille rangaistuspotku. Pallo vietiin 11 metriin, josta ei kotijoukkueen laukoja erehtynyt. 2-0 maalin jälkeen alkoi hurtatkin heräillä ja loi useita maalipaikkoja, mutta milloin oli omapelaaja edessä tai laukauksen laadussa oli toivomisen varaa. Kuki kaunisteli loppulukemiksi 4-0 viimeisen 5 min aikana.

Pelin ainoita hyviä puolia oli se ettei kukaan loukkaantunut ja matkassa oli riittävästi vaihtopelaajia. Hurttien ottelun paras pelaaja löytyi taas kerran maalista eli Matti "Spiderman" Koskela.

Hurtat - LehPa

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 21.6.2013 klo 5.48

Etusivu

Hurtat - LehPa 1-1 (0-1)


Hurtat pelasi "paikallispelinsä" eilen, kun vastaan asettui Lehmon Pallon. Sateen kastelemalla kentällä pelin alkutahdit iski vierasjoukkue, joka hallitsi selvästi pelin ensimmäistä puoliaikaa. Luoden useita tilanteita kotijoukkueen maalilla. Matti oli taas mies paikallaan ja pelasti usean maalin. Puolen tunnin pelin jälkeen ei Mattikaan enää mahtanut mitään, kun vierasjoukkueen pelaaja pääsi aivan vapaasti maalin edestä sijoittamaan pallon verkkoon. Tilanne 0-1. Ensimmäisen puoliajan loppupuolella kotijoukkuekin sai pelin juonesta kiinni ja pääsikin viimeisten minuuttien aikaan useisiin tilanteisiin, jotka kilpistyivät joko puolustukseen tai maalivahtiin. Ensimmäinen puoliaika siis 0-1.

Toinen puoliaika alkoi kotijoukkueelta vahvemmin. Päästiin jo peliin mukaan ja saatiin osittain syöttöpeli toimimaan. Peliä oli takana reilu 70 minuuttia, kun kotijoukkueen maalitykki Pikku E onnistui pitkän avaussyötön jälkeen saamaan pallon haltuunsa ja laukomaan sen "läheltä ylös" eli yläriman kautta maaliin. Tilanne 1-1. Maalin jälkeen peli aaltoili puolelta toiselle molempien luoden maalipaikkoja. Lisämaaleja ei kuitenkaan nähty vaan loppuvihellyksen kuuluessa peli päättyi tilanteeseen 1-1.

Hurttien pelistä
+ Hyvä taistelu, toinen puoliaika ok
- Rajaheittotilanteet

Hurttien E10 joukkueen vahva esitys lannisti joensuulaiset

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 16.6.2013 klo 1.39

 

Hurttien E10 joukkueen pelitaito ja taktinen osaaminen kehittyy vauhdilla .Joukkue löi SC Riverballin Joensuusta 3-1 upealla esityksellä ja pelasi vajaallakin tasan 1-1 Lehmon pallon kanssa. Joukkue pelasi maajoukkueen käyttämällä joulukuusitaktiikalla, jossa laitapuolustajien nousut ovat tärkeässä asemassa hyökkäyspelaamisessa. Laitapuolustajista Santeri Pulkkinen viimeistelikin upeasti läpiajon päätteeksi vastustajan selkärangan katkaisseen 3-1 maalin. Muut maalit viimeisteli Santeri Schroderus ja 30 metristä ylänurkkaan paukauttanut Rasmus Mikkonen. Keskikaistaa hallitsi suvereenisti Sami Hyypiämäisin ottein Akseli Valtola, jonka oikea-aikaisuus katkoissa ja rauhallisuus pallon kanssa ovat kuin suoraan oppikirjasta. Hurtat pelasi taktisesti aivan loistavasti, sillä joukkue päästänyt joensuulaisia kertaakaan ylivoimahyökkäyksiin eikä laukauksille annettu juuri tilaa. SC Riverballin ainut maali syntyi kulmapotkun jälkitilanteesta, jolle upeita torjuntoja ja avauksia tehnyt maalivahti Sami Murto ei voinut mitään.

Koko toisen ottelun Lehmon Palloa vastaan Hurtat joutui pelaamaan yhden pelaajan vajauksella poissaolojen vuoksi. Joukkue pelasi jälleen erittäin fiksusti toimittamalla pallon riiston jälkeen laitaan, josta pyrittiin etenemään määrätietoisesti laukaisupaikkaan. Hurttien maali oli kopio Espanja-pelistä: Eemeli Boren riisti pallon omalla alueella ja syötti sen laidassa edenneelle Rasmus Mikkoselle. Tämä lähetti matalana kovan keskityksen maalille, jonka tökkäsi sisään uran avausmaalin tehnyt laitapuolustaja Joona Turunen vastustajan puolustajien välistä. Ylivoimalla pelannut Lehpa hallitsi näennäisesti tilanteita, mutta kärkikolmion juoksukoneet Eetu Behm, Santeri Schroderus ja Rasmus Mikkonen kontrolloivat ja ohjasivat vastustajan hyökkäykset hienosti laidoille. Lehpan tasoitus tuli ottelun lopussa, kun Sami Murto venytti näppinsä kovaan laukaukseen, mutta paluupallon ehti niukasti liukumaan maaliin Lehpan hyökkääjä ennen Hurttapelaajia.

F9/F7 Turnaukset

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 10.6.2013 klo 11.21

Hurttien F9 joukkueelle avausvoitto kotiturnauksessa - F7-joukkueiden ruuti märkää Ylämyllyllä

 

Hurttien F9-joukkue pelasi isännän elkein kotiturnauksessa 9.6. Ensimmäisessä pelissä Hurtat voitti JuPyn Juankoskelta 6-2 ja toinen peli Ylämyllyn yllätystä vastaan päättyi tasalukemiin 8-8.  F9 joukkueen pelaajista puolet oli F8- joukkueen pelaajia, joten tulokset olivat erinomaisia. Juankoskea vastaan Hurtat selkeästi hallitsivat pelitilanteita. Vasta Jokeripelaajan saatuaan Jupy pystyi taistelemaan tasapäisesti Hurttien juoksuvoimaa vastaan. Hurttien tehomiehenä hääräsi Tuukka Turunen neljällä osumalla. Miko Kuronen ja Maija Boren säestivät yhdellä osumalla. Yllätystä vastaan peli oli paljon enempi aaltoliikettä ja tilanteita tuli molempiin päihin. Parhaimmillaan Hurtat oli jo kolmen maalin johdossa, mutta sitkeästi yllätys nousi tasoihin. Maalissa oli ensikertaa Eetu Behm, joka suoriutui tehtävästään mallikkaasti. Tahtipuikkoa pelissä heilutti Miko Kuronen peräti tuplahattutempulla Jyry Pesosen ja Maija Borenin säestäessä.

 

Hurtilla oli tulessa kaksi joukkuetta 9.6 pelatussa turnauksessa Ylämyllyllä.

Kokeneemmassa joukkueessa pelasivat 06-syntyneet pelaajat, jotka olivat voittaneet kaikki pelit tällä kaudella. Joukkueen ruuti oli kuitenkin tällä kertaa märkää ja niin sekä Jippo että SAPA ottivat niukat voitot joukkueesta harmittavilla viime hetken maaleilla pelien päättyessä 6-5 ja 3-2. Joukkueen parhaimmistoa olivat juoksukoneet Peetu Pyykkö ja Eino Räsänen. Tehokaksikko Veikka Turunen ja Kalle Boren oli tällä kertaa sporttileirin jäljiltä selvästi väsynyt, vaikka kaksikko maalien makuun pääsikin. Fair play palkinnon saivat mainioita pelastuksia maalilla tehnyt Jasper Hiltunen sekä Peetu Pyykkö.

 

Pikkusten Hurttajoukkue pelasi samaa SAPAa vastaan kuin isommat. Joukkue juoksi ja haastoi väkevästi vuotta vanhemmista pelureista kootun SAPAn. Tilanteita syntyi molempiin päihin, mutta isompina SAPAn pelaajat onnistuivat murjomaan maalit pelin päättyessä 8-1 lukemiin. Toinen peli kotijoukkue Yllätystä vastaan meni samalla tavalla: peli aaltoili tasaisesti päästä päähän, mutta Yllätyksen kookkaat kärkipelaajat onnistuivat maalinteossa pelin päättyessä lukemiin 8-1 lukemiin. Hurttien maalit taiteili toisessa ottelussa loukkaantunut Miika Pyykkö. Fair play kortin arvoisesti tsemppasivat Niko Kortelainen ja Ahti Boren. Maalissa pelasi ilmiömäisiä katkoja ja rohkeita torjuntoja tehnyt Minttu Kuronen. Tappioista huolimatta pikkusten joukkue pelasi kesän parhaat pelit isompia vastustajia vastaan - pelaajat eivät antaneet vastustajalle hetken rauhaa ja kaikki jaksoivat osallistua niin puolustamiseen kuin hyökkäämiseen.

1-10 of 117