EHC tulee kylään

lähettänyt Panu Kärkkäinen 22.10.2010 klo 0.33

Lieksan Hurttien edustusjoukkue pääsee lauantain otteluunsa helsinkiläistä EHC:ta vastaan ihan erilaisista lähtökohdista kuin mihinkään aiemmista Suomi-sarjan alkulohko kolmen peliin. Materiaalin kapeuden kanssa koko kauden taistellut Hurtta-luotsi Juha Heiskanen pääsee tällä kertaa oikeasti valitsemaan parhaassa vireesä olevat pelaajat kokoonpanoon, sillä farmisopimus Jokipoikien kanssa tuo kotipeliin peräti kuusi joenkaupunkilaista vahvistamaan kotijoukkuetta.
-Okkosen Jonin ja Turusen Samulin lisäksi sieltä tulee A-junnuista yksi pakki ja ketjullinen hyökkääjiä. Nyt alkaa olla oikeasti kilpailua pelipaikoista, kun omatkin miehet ovat kaikki terveinä, Julli Heiskanen iloitsee.
Hurtat pelasi sarjan avausviikonloppuna tasaisen pelin EHC:tä vastaan ja sellaista Heiskanen odottaa tulevastakin pelistä.
-Se edellisen pelin kypäräepisodi on vielä mielessä. Siihen asti peli oli hallussa. Nyt lähdetään painamaan täysillä ja laittamaan vastustajalle painetta. Jos nyt saisi myös omaa kiekollista peliä toimimaan, Julli lataa toiveita ottelulle

Comments