Ei uutta kevätauringon alla

lähettänyt Panu Kärkkäinen 14.3.2011 klo 3.41
Lieksan Hurttien edustusjoukkue näyttää luoneen hanskat naulaan tämän kauden osalta. Rumaa kotitappiota IPK:lle Suomi-sarjan karsintalohko yhdessä seurasi vieläkin rumempi vierastappio, kun valitettavan vähäväkinen Hurtta-lauma matkasi Liminkaan paikallisen Kiekko-Karhun vastustajaksi. Numerollisesti varsin siedettävän avauserän jälkeen isännät mättivät Hurttien maaliin järkyttävän määrän kiekkoja ohi Vesa Puumalaisen, ja kun vierailija ei saanut onnistumisia edes rangaistuslaukauksesta, niin loppunumeroiksi kirjattiin 16-0 (2-0, 7-0, 7-0).
– Ensimmäinen erä oli ihan hyvä, kaveri pääsi vain tekemään maalit meidän virheistä. Toiseen erään lähdettäessä puhuttiin, että pelataan ihan rennosti, mutta taisi mennä vähän liian rennoksi tekeminen. Kyllähän nuo poissaolot kokoonpanosta näkyivät selvästi jäällä, Hurtta-käskyttäjä Matti Saastamoinen tunnustaa.
Hurttien Suomi-sarja taivalta on tällä erää jäljellä kotiottelut perjantaina ja lauantaina Pietarsaaren Jeppistä ja Raahe-Kiekkoa vastaan.
– Toivottavasti saadaan kokoonpano täyteen ja pojat syttyy jättämään edes hieman paremman maun kaudesta itselleen, Saastamoinen asettaa tavoitteen tulevalle.
Comments