Erä riitti tällä kertaa

lähettänyt Panu Kärkkäinen 23.11.2011 klo 23.27
Lieksan Hurtat käynnisti jääkiekon Savo-Karjalan 3. divisioonan jatkosarjan tehokkaasti, mutta sortui sen jälkeen asennevammaan ja teki sarjan avausottelusta itselleen hankalaan. Hurtta-lauma mätti Outokummussa paikallisen OoKoon verkkoon viisi maalia ensimmäisen 20 minuutin aikana, eikä isäntäjoukkueesta ollut enää sen jälkeen uhkaa lieksalaisten pisteidenhakureissun onnistumiselle. Ei vaikka vieraat jäähyilemällä sitä heille tarjosivatkin. Tilastoihin kirjataan lopputulokseksi 2–5 (0–5, 2–0, 0–0).
Syyskauden teemalla ”pelaamalla äijät kuntoon” työskennellyt Hurtat hakee jatkosarjasta nousua 2. divisioonaan ja ihan kuin nousuhalujen vakuudeksi Hurtta-lauma hyökkäsi terävästi kaukaloon lyömällä ensimmäiseen yhdeksään minuuttiin neljä kiekkoa OoKoon verkkoon. Maalintekijöinä tuulettelivat Jesse Häkkinen, Topi Kärkkäinen, Henri Nylander ja Mikko Veteli. Sarjapisteiden kohtalo sinetöityi viimeistään erän viimeisellä minuutilla Nylanderin iskemällä viidennellä maalilla. Illan isännät kaunistelivat lukemia toisen erän kahdella yv-maalilla.
Voitosta huolimatta Hurttien pelaaja-valmentaja Jyrki Keränen oli kaikkea muuta kuin tyytyväinen mies.
– Olihan siellä hyviäkin juttuja, mutta ei voi olla hyvillä mielin, jos istutaan erän verran jäähyllä ihan omien hölmöilyiden vuoksi. Saatiin liian halvalla tuo johto ja sen jälkeen hiipi osalla porukkaa hyvä olo puseroon ja loppu meni selviytymistaistoksi. Paremmalla asenteella on pelattava ensi lauantaina, kun Eno Jets tulee Nurmekseen kylään, Keränen mietiskeli.(Lieksan Lehti/Panu Kärkkäinen)
Comments