F9/F7 Turnaukset

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 10.6.2013 klo 11.21

Hurttien F9 joukkueelle avausvoitto kotiturnauksessa - F7-joukkueiden ruuti märkää Ylämyllyllä

 

Hurttien F9-joukkue pelasi isännän elkein kotiturnauksessa 9.6. Ensimmäisessä pelissä Hurtat voitti JuPyn Juankoskelta 6-2 ja toinen peli Ylämyllyn yllätystä vastaan päättyi tasalukemiin 8-8.  F9 joukkueen pelaajista puolet oli F8- joukkueen pelaajia, joten tulokset olivat erinomaisia. Juankoskea vastaan Hurtat selkeästi hallitsivat pelitilanteita. Vasta Jokeripelaajan saatuaan Jupy pystyi taistelemaan tasapäisesti Hurttien juoksuvoimaa vastaan. Hurttien tehomiehenä hääräsi Tuukka Turunen neljällä osumalla. Miko Kuronen ja Maija Boren säestivät yhdellä osumalla. Yllätystä vastaan peli oli paljon enempi aaltoliikettä ja tilanteita tuli molempiin päihin. Parhaimmillaan Hurtat oli jo kolmen maalin johdossa, mutta sitkeästi yllätys nousi tasoihin. Maalissa oli ensikertaa Eetu Behm, joka suoriutui tehtävästään mallikkaasti. Tahtipuikkoa pelissä heilutti Miko Kuronen peräti tuplahattutempulla Jyry Pesosen ja Maija Borenin säestäessä.

 

Hurtilla oli tulessa kaksi joukkuetta 9.6 pelatussa turnauksessa Ylämyllyllä.

Kokeneemmassa joukkueessa pelasivat 06-syntyneet pelaajat, jotka olivat voittaneet kaikki pelit tällä kaudella. Joukkueen ruuti oli kuitenkin tällä kertaa märkää ja niin sekä Jippo että SAPA ottivat niukat voitot joukkueesta harmittavilla viime hetken maaleilla pelien päättyessä 6-5 ja 3-2. Joukkueen parhaimmistoa olivat juoksukoneet Peetu Pyykkö ja Eino Räsänen. Tehokaksikko Veikka Turunen ja Kalle Boren oli tällä kertaa sporttileirin jäljiltä selvästi väsynyt, vaikka kaksikko maalien makuun pääsikin. Fair play palkinnon saivat mainioita pelastuksia maalilla tehnyt Jasper Hiltunen sekä Peetu Pyykkö.

 

Pikkusten Hurttajoukkue pelasi samaa SAPAa vastaan kuin isommat. Joukkue juoksi ja haastoi väkevästi vuotta vanhemmista pelureista kootun SAPAn. Tilanteita syntyi molempiin päihin, mutta isompina SAPAn pelaajat onnistuivat murjomaan maalit pelin päättyessä 8-1 lukemiin. Toinen peli kotijoukkue Yllätystä vastaan meni samalla tavalla: peli aaltoili tasaisesti päästä päähän, mutta Yllätyksen kookkaat kärkipelaajat onnistuivat maalinteossa pelin päättyessä lukemiin 8-1 lukemiin. Hurttien maalit taiteili toisessa ottelussa loukkaantunut Miika Pyykkö. Fair play kortin arvoisesti tsemppasivat Niko Kortelainen ja Ahti Boren. Maalissa pelasi ilmiömäisiä katkoja ja rohkeita torjuntoja tehnyt Minttu Kuronen. Tappioista huolimatta pikkusten joukkue pelasi kesän parhaat pelit isompia vastustajia vastaan - pelaajat eivät antaneet vastustajalle hetken rauhaa ja kaikki jaksoivat osallistua niin puolustamiseen kuin hyökkäämiseen.

Comments