Hurtat - Kings SC 2-7 (1-3)

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 7.7.2013 klo 3.15Hurttien ensimmäisen sarjakierroksen viimeinen ottelu pelattiin tiistaina ja vastaan asteli vastustaja savosta Kings Sc, Kuopiosta. Ottelu oli ensimmäinen ilman alkukauden maalivahtivahvistusta Matti "spiderman" Koskeloa.

Peli alkoi vierasjoukkueen hienoisella hallinnalla. Kings hallitsikin peliä ja hurtat iski vastahyökkäyksistä. Tällä kertaa vain vastahyökkäyksistä ei onnistuttu avausmaalia tekemään, vaan sen iski vierailijat. Tilanne 0-1. Myös ottelun toisen maalin teki vierailijat hurttien puolustuksen nukkuessa. Tilanne 0-2. Hetkeä myöhemmin myös kotijoukkue pääsi maalin makuun, kun hurttien maaliahne hyökkääjä Pikku-E laukoi pallon onnekkaasti maaliin. Vielä ennen ensimäisen nelivitosen loppua Kings iski maalinedus ruuhkasta pallon verkkoon. Puoliajalle mentiin tilanteessa 1-3.

Toinen puoliaika alkoi taas kuopiolaisten hallinnalla. Kotijoukkue joutui rikkomaan ja näistä seuranneista tilanteista taululla komeilikin hetken päästä lukemat 1-4. 1-5 maalin vieraat iskivät rangaistuspotkusta. Viidennen maalin jälkeen Kings alkoi varmistella tulosta. Näin Hurtat sai palloon enemmän otetta ja saikin aikaan kaksi läpiajoa, joista ensimmäisestä syntyi Hurttien toinen maali. Maalintekijä Markus Ihalainen ja syöttäjä Pikku-E. Toisessa osat vaihtuivat, mutta Pikku-E ei onnistunut lisäämään maalimäärää. Pelin loppupuolisko oli pelailua molemmin puolin. Tämän aikana Kings iski vielä kaksi maalia. Lopputulos 2-7.


Comments