Hurtat - Warkaus JK 1-2(0-0)

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 7.6.2013 klo 2.33

Eilen pelattiin kesäisessä kelissä hyvä tasoinen ja viihdyttävä nelosdivarin ottelu Hurttien ja Warkauden JK:n välillä. Vaikka kotijoukkueella olikin vaihtopelaajista pulaa, he taistelivat sarjakärkeä vastaan loistavasti.

Pelin ensimmäinen puoliaika oli tasaista vääntämistä ja molemmat loivat hyviä maalipaikkoja. Warkaus piti palloa enemmän, mutta eivät päässeet vaarallisiin maalipaikkoihin Hurttien parantuneen puolustuslinja ansiosta. Sekä viimeisenä lukkona hyvin pelanneen maalivahti Matin ansiosta. Hurtat iskivät nopeilla vastahyökkäyksillä saaden Warkauden puolustuslinjan hämilleen. Lähimpänä kotijoukkueen maalintekoa ensimmäisellä puoliajalla oli Jaakko. Ensimmäinen puoliaika siis 0-0.

Toinen puoliaika alkoi samoissa merkeissä Warkaus piti palloa ja Hurtat nopeilla vastahyökkäyksillä yrittivät maaleja. Siinä myös kotijoukkue onnistui. Avausmaali tuli vapaapotkun jälkitilanteesta, sarjan maalintekijä eliittiin kuuluva Pikku-E laittoi pallon komeasti Warkauden verkkoon. Vieden kotijoukkueen 1-0 johtoon. Johtomaalin jälkeen Warkauden pelikirja sekosi hiukan Hurtta lauma oli lähellä lisätä johtoaan. Kun Jaakko ja Sami pääsivät yrittämään, mutta hiuksen hienosti ohi maalin. Loppua kohti Warkaus alkoi rakennella lisää maalipaikkoja, mutta ei vain mennyt maaliin. Taisi olla kolmesti tolpassa, yksi tuhrittu rangaistuspotku ja lähes maaliviivalta pelastettu maali. Pelin viimeisellä kympillä Warkaus vihdoin onnistui tasoittamaan pelin 1-1. Hetkeä myöhemmin Hurttien maalivahti sai polveensa Warkautelaisen nappikset pohja edellä. Matti kuitenkin jatkoi urhoollisesti peliä, mutta jo seuraavasta tilanteesta. Hurttien puolustuslinja lukee tilanteen väärin ja vieraat kuittaavat 1-2 voittomaalin lisäajalla.

Yhteenvetona peli oli viihdyttävä ja hyvä tasoinen. Tämän vuoden sarja on myös erittäin tasainen ja se on hyvä lajin kannalta. Myös kiitos yleisölle, joka oli tullut seuraamaan peliä.

Comments