Hurtat - WJK 2-3 (2-1) Dn12

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 26.6.2013 klo 11.25


Tänään Lieksan keskuskentän nurmelle astelivat pelaamaan Hurtat ja WJK Dn12-pojat sarjaa. Peli alkoi Warkauden hallinnalla, kotijoukkue keskittyi nopeisiin vastahyökkäyksiin. Sellaisesta myös avausmaali syntyikin, kun kärjessä hyvän pelin pelannut Aino Kaltiainen haastoi ja ohitti wjk:n puolustajat heittämällä. Aino sai myös syötettyä pallon keskelle, josta keskikentän moottori Rasmus Leinonen iski pallon tyhjään maaliin. Tilanne 1-0.

Maalin jälkeen peli hiukan tasaantui, mutta vierailijat pitivät palloa. Heillä oli myös muutama maalipaikka, mutta yrittivätkö sitten liian hienoja vai mitä kun ei maalit kelvannut. Hurtat jatkoi nopeilla vastahyökkäyksillä. Ottelun toinen maali näki päivän valon, kun kotijoukkueen pallotaituri Hassan Ahmed piti wjk:n puolustusta taas pilkkanaan. Pysähdellen odottamaan välillä puolustajia, lopulta hän sijoitti pallon hallitusti wjk:n maaliin. Tilanne 2-0.

Ensimmäisen puoliajan lopulla myös wjk onnistui maalinedestä iskemään kavennusmaalin. Puolustuslinjan pienoisen nukahtamisen johdosta pääsi toinen aalto tuikkaamaan pallon läheltä maalin perukoille. Tilanne 2-1 ja samoista lukemista mentiin viettämään puoliaikaa.

Puoliajan aikana näytti säiden haltija huonoja puoliaan ja alkoi nostamaan ukkospilviä kentän ylle. Peliä jatkettiin ja malli oli sama kuin ensimmäisellä puoliajalla. WJK piti palloa ja Hurtat iski nopeilla vastaan. Puoliajan edetessä myös sade yltyi ja ukkonen valtasi stadionin. Peli keskeytettiin, kun sitä oli pelaamatta 15 minuuttia sään takia. Juuri ennen tätä päätöstä kotijoukkueella oli muutama hyvä maalipaikka, kun Rasmus ampui lähes puolesta kentästä putoavan lehden maalille, harmikseen se osui vain ylärimaan ja kimposi päätyrajasta yli. Toisen paikan järjesti wjk:n puolustus syöttämällä maalivahdille liian kovan, mutta hiukan ohi maalista.

Sateen hellitettyä peliä jatkettiin tilanteesta 2-1. Ylimääräisen tauon aikana wjk:n valmennusjohto sai tsempattua vieraat ensin tasoihin ja lopulta ohi. Pelin lopussa oli myös hurtilla mahdollisuus tasoitukseen, mutta tällä kertaa maalivahti oli nopeampi Ainoa.

Kotijoukkueen onnistujia tänään olivat mallikkaasti puolustanut Leevi Kärki, keskikentällä hyvän pelin pelannut Rasmus Leinonen ja kärjessä paljon juossut Aino Kaltiainen
Comments