Hurtat E-11 voitokas kotiturnauksessaan

lähettänyt Jalkapallo Juniorit 15.8.2015 klo 10.58   [ 16.8.2015 klo 9.22 päivitetty ]
Tänään Lieksan keskuskentän vanhalla nurmella pelattiin E11-poikien turnaus, jossa isäntäjoukkuen Hurttien lisäksi pallo liikuttivat Jippo-J Joensuusta, Ylämyllyn Yllätys kahden joukkueen voimin ja Outokummun Pallo.

Hurttien päivän ensimmäisessä pelissä vastaan tuli Yllätys/Robben. Peli alkoi kotijoukkueen hallinnalla, joka johtikin avausmaaliin ensimmäisten minuuttien aikana Eetu Behm karkasi puolustukselta ja sijoitti pallon hallitusti verkon perukoille. Hurttien hallinta jatkui koko ensimmäisen puoliajan ja Eetu tekikin vielä ottelun toisen maalinsa ja Tuukka Turunen teki myös yhden maalin. Puoliajalle mentiin tilanteessa 3-0. Toiselle puoliajalle tuli erilainen Yllätys, joka 
alkoi haastamaan Hurttalaumaa ja pieni väsymys alkoikin näkyä kotijoukkueen esityksissä, mutta Hurtat onnistui kuitenkin maalinteossa kahdesti Eetu ja Miko Puustinen tekivät maalit mieheen. Yllätys kiri pelin vielä lopussa tilanteeseen 5-4, mutta ei päässyt rinnalle huippupelastuksia tehneen Valtteri Toivasen takia. Ensimmäisessä pelissä myös erityismaininta koko tyttö viisikolle Laura Arponen, Aada Nevalainen, Tuuli Partanen, Elina Oinonen ja Silja 
Oksanen. 

Turnauksen toisessa pelissä vastaan asteli isokokoinen Outokummun Pallo. OuPa aloittikin pelin räväkästi siirtyen 4-0 johtoon nopeaan tahtiin. Hurttalauma olikin pelin alussa unessa ja hiukan hämmennyksissä vastustajan isokokoisten pelaajien kanssa. Puoliajan lopulla Tuukka Turunen iski kavennuksen heti, kun Hurtat vain sai pallon liikkeeseen ja syöttömyllyn pyörimään. Samalla kaavalla syntyi myös 4-2 kavennus ennen puoliaikaa. Maalin viimeisteli Eetu. Toiselle puoliajalle maalista kentälle tullut Valtteri taisteli itsensä maalintekopaikkaan ja iski 4-3 kavennuksen. Hetkeä myöhemmin vieraat siirtyivät 5-3 johtoon, mutta tämän jälkeen ottelun hallinta siirtyi Hurtille ja Eetu onnistuikin tekemään 5-4 maalin. Ottelun viimeisellä kympillä Hurtat näyttivät kyntensä ja nousivat ensin Theykwan Juniorin maalilla tasoihin ja ottelun viimeisellä minuutilla saadun vapaapotkun seurauksena Eetu iski pelin kolmannen maalinsa ja turnauksen toisen hattutemppunsa. Ottelu päättyi näin 6-5 kotijoukkueelle. Toiselle puoliajalle maaliin siirtynyt Tuukka teki myös erinomaisia pelastuksia pitäen joukkueen mukana ottelussa.

Kokonaisuutena Hurttalauma pelasi erinomaisen turnauksen JOUKKUEENA. Niko Oinonen, Juho Soikkeli ja Aarni Nyblom raatoivat hyvin keskikentällä, puolustusta tukkimassa häärivät Mikko Korhonen ja Riku Saastamoinen. Hyökkäyksissä apuna Jesse Kuosmanen ja Tomas Pyykkö.
Comments