Hurtat otti pisteen tasapelillä ja hävisi toisen voittomaaleilla

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 29.9.2012 klo 10.48
Hurtat ja Warkis pelasi tasaväkisesti tänään Lieksassa. Hurtat sai hyvän alun ja siirtyi Henri Nylanderin ja Sami Ovaskaisen ylivoimamaaleilla jo 2 - 0 johtoon ennen ensimmäisen erän puoliväliä. Warkis kavensi vielä 2 - 1 ennen erän loppua.
Toinen erä oli tasainen ja molemmat joukkueet saivat aikaan yhden maalin. Hurttien maali oli hieno, Janne Reittu malttoi lopulta melekosen veivaamisen jälkeen siirtää kiekon verkkoon.
Kolmas erä ei alkanut parhaalla mahdollisella tavalla. Ensin Warkis tasoitti ylivoimalla ja nopeasti sen jälkeen siirtyi 4 - 3 johtoon. Kun tämän jälkeen Hurrtien Pasi Eronen vielä sai 5 + 20 min rangaistuksen keihästämisestä, tilanne näytti hieman hankalalta kotijoukkueen kannalta. Selkäranka ei kuitenkaan pettänyt, ja pitkän jäähyn aikana 3 minuuttia ennen erän loppua Sami Ovaskainen vapautti hienolla pystysyötöllä Jani Kuirin läpiajoon. Konkari ei erehtynyt vaan tasoitti varmasti lukemat 4 - 4. Nämä numerot kesti myös jatkoajan ja siirryttiin voittomaalikisaan. Kaksi ensimmäistä paria molemmista joukkueista epäonnistui, mutta Warkiksen kolmas mies onnistui ja Hurrtien ei joten peli päättyi siihen. Hurttien ampujat Janne Reittu, Jani Kuiri ja Jere Ruokolainen.
Hurtille siis 1 piste ja Warkikselle 2 pistettä. Noin 200 henkilöä oli katsomossa seuraamassa peliä. Hurtat kiittää kaikkia kannatuksesta! Sitä todella tarvitaan pitämään perinteinen lieksalaiskiekkoilu pinnalla!
Comments