Hurtat taisteli taas voiton!

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 23.1.2013 klo 11.40
Hurtat taistelee kaikkea todennäköisyyttä vastaan eikä millään suostu häviämään tällä hetkellä. Peräti kahdeksas perättäinen voitto tuli tänään Kontiolahtelaisten kustannuksella. Kaja tuli peliin kovalla asenteella ja oli yrittänyt vähän oppiakin edellisistä tappioista pelaten tarkkaa peliä. Ensimmäisessä erässä molemmat onnistui tekemään yhden maalin.
Toisessa erässä pelattiin maalitta. Vauhtia oli välillä todella paljon, sekä pelaajilla että tuomareilla näytti olevan harvinaisen paljon kierroksia koneessa.
Kolmannessa erässä Kaja siirtyi viivavedosta 1-2 johtoon, mutta Hurtat pelasi kärsivällisesti omalla tavallaan odottaen tilaisuutta. Se aukesikin erän puolivälin jälkeen kun ensin Jani Kuiri tasoitti 2-2 ja Kaja hermoili itselleen jäähyjä. Janne Reittu ohjasi Toni Pylkkösen vedon ylivoimalla verkkoon ja Hurtat meni ensimmäistä kertaa johtoon. Kaja yritti kovaa mutta vielä kerran Kuiri karkasi puolittaiseen läpiajoon ja kovalla itseluottamuksella teki kolmannen maalinsa haarakikalla hauskuuttaen yleisöä. Tässä kohtaa taisi vastustaja jo hieman nöksähtää ja lopun Hurtat tyytyi siirtelemään kiekkoa keskialueelle. Peli siis päättyi 4-2 ja jatkosarjaa johdetaan puhtaalla pelillä.
Pitkästä aikaa viikolla pelattuun otteluun tuli ihan kivasti taas yleisöä, n.270 hlöä vaikka paljon enemmänkin sopisi. Mukava oli myös kuulla yleisön myös alkavan taas innostua elämään ottelussa mukana! Seuraava kotipeli onkin vasta 2,5 viikon päästä lauantaina 9.2. klo 16 IPK Teamia vastaan. Siinä välissä käydään Varkaudessa ja Suolahdella.
Comments