Hurtat ToU 1-3

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 21.5.2013 klo 12.13

Hurtat - ToU 1-3 (1-1)
Tänään pelattiin Itä-Suomen piirin nelosdivarin ottelu Lieksassa. Vastakkain olivat sarja nelonen Hurtat ja sarja johtaja ToU. Joten kärkikamppailun leiman peli sai. Aiemmin kaudellahan joukkueet kohtasivat Regions Cupissa, jolloin ToU oli parempi.

Tämän päivän ottelu alkoi tasaisesti molempien joukkueiden luoden hyökkäyspään tilanteita. Kuitenkin peli pyöri suurimmalta osaltaan keskialueella, molempien joukkueiden puolustaessa hyvin. Ottelun avausmaali nähtiin, kun Hurttien hyökkääjä kaadettiin aivan rangaistusalueen rajan ja päätyrajan tuntumassa. Vapaapotkua meni antamaan Onski. Joka tälläsikin pallon maalin eteen, josta pahaksi onnekseen ToU:n pelaaja ohjasi sen maaliin.

Ennen Hurttien johtomaalin jälkeen joukkue on lopettanut hetkeksi pelaamisen, mutta nyt ei niin käynyt vaan se jatkoi keskialueen taistoaan. Vähitellen ToU alkoi luoda enemmän maalinedus tilanteita ja yhdestä niistä Hurttien pelaaja pelasi palloa kädellään rangaistusalueella. Tästä tuomittiin rangaistuspotku, jonka ToU:n pelaaja sijoitti oikeaan alakulmaan. Ensimmäinen puoliaika päättyi tähän 1-1 tulokseen.

Toisella puoliajalla peli pysyi tasaisena, vaikka ToU loikin alkupuolella ehken enemmän paikkoja. Oli Hurtillakin paikkoja, mutta aina joko viimeistely tai viimeinen syöttö epäonnistui. ToU siirtyi 1-2 johtoon melkein vastaavanlaisesta tilanteesta kuin Hurttien johtomaali. Pallo maalille ja huonotuurinen puolustaja ohjaa sen maaliin. Pelin viime minuuteilla ToU teki vielä kolmannen maalin, ehken hiukan lepsusti puolustaneen kotijoukkueen nenän edestä.

Yhteenvetona kotijoukkue taisteli hyvin ja ottelusta oli otettavissa vähintään yksi piste. Vastassa oli sarjakärki mikä todisti, että kärkikään ei ole kaukana. Tästä on hyvä jatkaa kesän pelejä.
Comments