Hurtille piste Traitorsilta

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 17.11.2012 klo 10.00
Yhteen pisteeseen joutui Hurtat tyytymään kotipelissä Savonlinnan Traitorsia vastaan, vaikka kolmekin oli pitkään tarjolla. Hurtat aloitti hyvin ja pystyi pitämään pelin kasassa kovaa prässänneestä vastuksesta huolimatta. Ensimmäinen erä tasan 1-1, Hurttien maalin laukoi Tarmo Vartiainen. Toisassa erässä Hurtat siirtyi jo 3-1 johtoon Jirka Huuskon ja Joonas Heikkisen maaleilla ja sai ylivoimalla mahdollisuuden varmistella vielä johtoa, mutta siihen sattui musta hetki kun Traitors suti kaksi maalia samassa alivoimassa Hurttien pelatessa liiankin rauhallisesti. Traitors teki vielä yhden ja johti kolmanteen lähdössä 4 - 3, kun Tarmo Vartiainen ei 2 sekunttia ennen erän loppua onnistunut rangaistuslaukauksessa. Hurtat ei kuitenkaan luovuttanut, vaan Mika Ruokolaisen upea pystysyöttö vapautti Joonas Heikkisen läpiajoon joka räppäsi hienosti yläkulmaan. Mentiin jatkoajalle.
Jatkoaikaan päätettiin lähteä pikku riskillä tavoitteena ratkaista ennen voittomaaleja. Hyvistä paikoista kiekkoa ei kuitenkaan saatu perille ja Traitors pääsi ylivoimahyökkäyksessä hieman epäonnistuneellakin vedolla yllättämään hyvän pelin taas pelanneen Heikki Nylanderin ja korjasi voiton.
Kun varsin huonosti toiminutta avauspeliä saadaan vielä korjailtua pystytään kyllä hyvään peliin. Hurtat kiittää kauden tähän astista ennätysyleisöä, 350 henkeä kannatuksesta! Tällä kertaa hallissa oli jo vähän enemmän ääntäkin. Myös muodostelmaluistelijat pääsi erätauolla esiintymään ja toivat mukavaa lisäväriä otteluun.

Comments