Hurttien F7- joukkueilla riemukas turnausavaus Liperissä

lähettänyt Panu Kärkkäinen 28.5.2012 klo 1.02
F7- 2006 joukkuella kaksi uskomatonta loppunousua

Ensikertaa turnaukseen osallistuneet Hurttien F7 -joukkueet esittivät iloista jalkapalloa turnauksessa. Juoksuvoimaiset joukkueet eivät antaneet periksi tappio-asemassakaan, vaan saalistivat kaksi voittoa, tasapelin ja niukan tappion suosikkia, selvästi kokeneempaa, Jippoa vastaan.
Nuorempien F7-2006 syntyneiden joukkue oli ensimmäisessä pelissä 2-0 tappiolla vielä muutama minuutti ennen pelinloppua, mutta niin vain nopea ja sisukas joukkue ensin kavensi ja sitten tasoitti pelin viimeisestä hyökkäyksestä. Toisessa pelissä F7-2006 syntyneiden joukkue ajautui hienoisen epäonnen saattamana 2-4 tappiotilanteeseen, mutta nousi uskomattomasti viimeisen viiden minuutin aikana 5-4 voittoon tehden voittomaalin jälleen pelin viimeisessä hyökkäyksessä. Fair play- pelaajina palkittiin ensimmäisessä pelissä Hurttien maalivahti Kalle Boren ja toisessa pelissä urakalla juossut Aino Pyykkö.

Vanhempien F7-2005 syntyneiden joukkue kohtasi ensimmäisessä pelissä Jipon paljon kokeneemman joukkueen. Valmentajien ja kannattajien yllätys oli suuri, kun Hurtien joukkue oli juosta Jippo-suosikit kumoon. Lenni Jukola maalilla pelasi Fair play- kortin arvoisesti. Valitettavasti pienet loukkaantumiset toisella jaksolla sotkivat hetkeksi Hurttien peliä ja Jippo pääsi karkuun. Hurtat nousi vielä lopussa takaa-ajoon, mutta hävisi taistellen 8-10. Toisessa pelissä Hurttien F7-2005 syntyneiden joukkue suorastaan murskasi nopeudellaan Sapan 7-0 Fair play- pelaajan Miro Kurosen johdolla.

Seuraava turnaus F7-joukkueilla on 16.6 Iisalmessa. Hurttien F7-joukkueet toivottavat uudet pojat ja tytöt tervetulleeksi joukkueen harjoituksiin.
Comments