Hyvä Lieksa !

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 6.3.2013 klo 13.15
Vaikka itsekriittiselle kotijoukkueelle ensimmäinen finaalipeli ei ollutkaan ihan täysosuma, oli se kuitenkin sitä aika paljon lieksalaiselle kiekkoilulle. Hurtat puristi kuin puristikin 4 - 3 voiton ja otti edun itselleen. Samalla nuoremmat pelimiehet pääsivät haistelemaan ilmapiiriä. Maaleista vastasi vielä kokeneempi kaarti, mutta hyvä apu joukkueelle oli siitä ettei peliä tarvinnut pelata ihan kahdella ketjulla.
Ehkä suurin voitto kuitenkin oli, että halliin saatiin yhtä aikaa 500 ihmistä, mikä ei ole ihan jokapäiväistä Lieksassa. Kaikki riippuu kaikesta, eikä jääkiekossa yleisön vaikutus ole mikään pieni. Hyvä Lieksa! Tuntuu siltä että kiekolle ja uudelle hallille on järkevä rooli paikallisessa elämässä!
Lauantaina jatketaan Varkaudessa. Vaikeuksia on luvassa; armeijan miesten peliluvista pitää vielä neuvotella, flunssa-aalto potkii, ja Varkauden vanhastaan tutut ongelmakuviot tiedetään, mutta parasta peliä sinne lähdetään pelaamaan.
Jos nyt jostain ihmeen syystä kuitenkin käy niin, että lauantaina hävitään, pelit jatkuu sunnuntaina Lieksassa ratkaisevassa kolmannessa ottelussa klo 16.
Comments