Jatkosarjan voitto varmistus, Hurtat - IPK Team 8 - 3

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 9.2.2013 klo 9.35   [ 9.2.2013 klo 9.39 päivitetty ]
Hurtat varmisti peruspelillä jatkosarjan voittonsa jo muutama kierros ennen sarjan loppua. IPK meni 1 - 0 johtoon, mutta alkukankeuden jälkeen ei voittajasta ollut epäselvyyttä, vaikka peli ei tänään parasta mahdollista ollutkaan. Hurtat lähti peliin pitkästä aikaa kolmella täydellä kentällisellä ja sekin hieman aiheutti pakassa sekaannusta.
Tyylikkäitä maaleja ja yksilösuorituksia kuitenkin nähtiin. Ykkösketju Vartiainen-Reittu-Kuiri oli isossa osassa tehden ratkaisevat maalit. Loppupelissä Joonas Heikkinenkin heräsi, ja teki "Elmot": Pääsi alivoimalla läpiajoon, heittäytyi matkalla mahalleen, nousi, vippaili pakin ohi ja survoi kiekon maaliin. Varmaan ihan harjoiteltu kuvio...  
Yleisöä oli suht mukavasti 255 henkeä, mutta hyvin mahtuisi lisääkin. Kunhan vielä uusi halli saataisiin ihan valmiiksi; paljon on systeemit reistailleet koko kauden, nyt tulostaulu on pimeänä ja jouduttiin vanhaan malliin käsiajanotolle ja kuuluttamaan peiliaikoja. Toivottavasti kaupunki rakennuttajana on nyt tiukkana ja huolehtii että kaikki hoitaa vastuunsa, eikä joudu maksumieheksi.
ą
IMG_0694.JPG
(2196k)
Tuntematon käyttäjä,
9.2.2013 klo 9.39
Comments