Jets putosi kyydistä

lähettänyt Panu Kärkkäinen 29.11.2011 klo 22.53
Lieksan Hurttien edustusjoukkue otti makoisan revanssin paikallisvastustaja Eno Jetsistä lauantaina Nurmeksessa pelatussa Savo-Karjalan 3. divisioonan jatkosarjan ottelussa. Pikkuhiljaa omalle tasolleen pääsevä Hurtta-lauma takoi kolmeen erään rumat 14–3 (4–1, 5–0, 5–2) lukemat ja jatkaa sarjan kärkipaikalla puhtaalla pelillä.
Vierailija Jets onnistui pelin seitsemännellä minuutilla tekemään avausmaalin, mutta sen jälkeen kiekon suunta oli vain enolaismaalia kohti Jetsin maalivahti Antti Puton torjuttua kamppailussa peräti 62 kertaa, Hurtta-vahti Vesa Puumalaisen selvitessä 30 kopilla.
Ahkerimmat pisterohmut Hurttien osalta olivat Mikko Veteli (2+4), kippari Tarmo Vartiainen (4+1) ja Jirka Huusko (3+1). Kaikkiaan pisteille maali-ilottelussa pääsi 14 Hurtta-nuttua.
Tällä kertaa penkin takana pysytellyt Hurttien pelaaja-valmentaja Jyrki Keränen kiitteli joukkojaan hyvästä esityksestä.
– Nyt täytyy kehua joukkuetta, pelattiin onnistunut peli. Loppunumerot olivat enemmän meidän hyvyyttä kuin vastustajan huonoutta eli pelimme on mennyt mukavasti eteenpäin siitä edellisestä kohtaamisesta.
Erityisesti Kerästä miellytti nuorison tason nosto. Kiitosta sai varsinkin Lasse Kettusen, Joonas Heikkisen ja Jirka Huuskon muodostama ketju.
– Ensimmäistä kertaa pojat alkoivat näyttää vähän rintakarvojaan ja pelasivat niin kuin pitää. Tästä on hyvä jatkaa kohti uusia pelejä, pidetään jalka kaasulla ja kehitetään peliämme kevättä varten, Keränen asetti tavoitteen lähitulevaisuudelle. (Lieksan Lehti/Panu Kärkkäinen)
Comments