Kärkiporukat kylään

lähettänyt Panu Kärkkäinen 2.10.2010 klo 5.23
Ensimmäisen voittonsa Suomi-sarjan alkulohko 3 viime sunnuntaina ottanut Hurtta-lauma saa tänä viikonloppuna kovat niput kylään, kun sarjajohtaja HCK Keravalta ja sarjakakkonen KJT Tuuski Tuusulasta saapuvat mittamaan Hurttien pelitaidot.


HC Keski-Uusimaa on porskuttanut muun muassa liigaakin vuosikausia pelanneiden Aki Tuomisen ja Hannu Väisäsen johdolla toistaiseksi tappioitta sarjassa, eikä nimilistaltaan lähes yhtä kova KJT Tuuskikaan ole kokenut kuin tappion HCK:lle voittolaukauskisassa.

Vastustajien tasokkuus on huomioitu Hurtta-leirissä, mutta nöyristelemään ei lähdetä, vaan kapuloita lyödään etelän poikien rattaisiin oman pelin kautta.

- Kaksi kovinta joukkuetta tulee vastaan, mutta omalla pelillä lähdetään heitä haastamaan. Tässä on muutama kaveri ollut viikolla sairaana, mutta yritetään saada pojat pelikuntoon. Eiköhän me samalla porukalla liikkeelle lähdetä, ei kai sitä voittavaa joukkuetta vaihdeta, Hurttien valmentaja Julli Heiskanen ennakoi.

Hän oli erittäin tyytyväinen joukkueen ilmeeseen sunnuntain pelissä ja uskoo tuon taistelevan joukkueen hyppäävän laatikkoon myös tänään.

- Maalinteko kun saataisiin useampien kavereiden vastuulle, niin mahdollisuudet olisivat olemassa. Pisteisiin tarvitaan myös yleisön tukea. Nyt pääsisi näkemään oman kylän poikien taistoa sarjan tasokkaimpia joukkueita vastaan, joten ihme on jos ei pelit kiinnosta, Hurtta-luotsi haastaa lieksalaisia.