Karsintaan uuden valmentajan johdolla

lähettänyt Panu Kärkkäinen 19.11.2010 klo 0.47
Suomi-sarjan karsinnan tänä viikonloppuna Torniossa ja Ylitorniossa aloittava Hurtta-lauma on vaihtanut valmentajaa. Alkukauden joukkuetta luotsannut Juha Heiskanen ja seurajohto purkivat valmennussopimuksen yhteisymmärryksessä ja joukkuetta valmentaa toistaiseksi edustusjoukkueen taustaryhmää johtanut Matti Saastamoinen.
– Olen lupautunut vetämään joukkuetta siihen saakka, kunnes seurajohto löytää vakituisen valmentajan. Toivottavasti pestini kestää mahdollisimman lyhyen aikaa, Saastamoinen kertoo.
Juniori-Hurttien johtokaksikko Jarno Jukola ja Seppo Peräoja sanovat valmentajan vaihdolla haettavan perinteistä herättelyä joukkueelle.
– Tehtiin yhteisymmärryksessä Heiskasen kanssa tällainen ratkaisu joukkuetta herätelläksemme. Matti ottaa nyt valmennusvastuun ja etsimme uutta valmentajaa tai valmennusryhmää loppukaudelle. Se on kuitenkin selvää, että meidän resursseilla valmentajamarkkinat ovat rajalliset, kaksikko toteaa.

Taisto sarjapaikasta alkaa Hurttien osalta lauantaina TIHC:ta vastaan, sunnuntaina pisteistä kamppaillaan Et-Po 72:n kanssa. Pistejahtiin matkaa melkoisen nuori joukkue, sillä karsintasarjan avausviikonloppuna Hurtta-laumasta puuttuu miehiä kokeneemmasta päästä.
– Lackmanin Karilla, Ovaskaisen Samilla ja Vetelin Mikolla on työesteet, eikä Pellikan Teemu pääse armeijasta lähtemään. Kyllähän keskushyökkääjätilanne on nyt haastava, mutta näillä mennään ja yritetään taistella pinnoista. Joensuusta tulee mukaan Okkosen Joni ja Turusen Samuli, kotiavaukseen on sitten näillä näkymin tulossa miehiä Mestis-ryhmästä, Matti Saastamoinen pui kokoonpanoa.
Tulevista vastustajista tuore Hurtta-luotsi tietää kertoa, että aiempaa nuorempia ovat vastustajatkin.
– Sinällään nämä työesteet ovat harmittavia, että kyllähän TIHC ja Et-Po ovat meidän päävastustajia tässä sarjassa. Näistä peleistä pisteet olisivat tärkeitä, Saastamoinen sanoo.
Comments