KuKi - Hurtat 4-0 (1-0)

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 22.6.2013 klo 10.58
    

 

Torstaina Hurtat kävivät pelaamassa viikon toisen ottelunsa. Tällä kertaa osoitteena oli Kurkimäki ja vastaan asettui paikallinen KuKi.

Pelin ensimmäinen puoliaika on hankala vierasjoukkueelle syöttöpelin takutessa kotijoukkue hallitsee peliä mielin määrin. KuKin hallinnasta karua kieltään puhuu myös 7 kulmapotkua ensimmäisellä puoliajalla. Ensimmäisen maalin KuKi tekee myös kulmapotkusta 43 minuutin kohdalla. Puoliaikatulos 1-0.

Toinen puoliaika alkoi Hurttien kannalta huonosti, kun puoliaikaa oli pelattu vain 4 minuuttia. Tuomittiin KuKille rangaistuspotku. Pallo vietiin 11 metriin, josta ei kotijoukkueen laukoja erehtynyt. 2-0 maalin jälkeen alkoi hurtatkin heräillä ja loi useita maalipaikkoja, mutta milloin oli omapelaaja edessä tai laukauksen laadussa oli toivomisen varaa. Kuki kaunisteli loppulukemiksi 4-0 viimeisen 5 min aikana.

Pelin ainoita hyviä puolia oli se ettei kukaan loukkaantunut ja matkassa oli riittävästi vaihtopelaajia. Hurttien ottelun paras pelaaja löytyi taas kerran maalista eli Matti "Spiderman" Koskela.

Comments