LiPa Hurtat 5-2

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 26.5.2013 klo 21.06   [ päivittänyt 26.5.2013 klo 22.18 Hurtat ylläpito ]

Hurttien peli LiPaa vastaan jatkui puolustuspään virheillä, joista vastustaja rankaisi armottomasti. Pelin ensimmäinen 15 min oli Lipan hallintaa liekö vaikuttanut kun kentälle pääsi lämmittelemään vain 10 min ennen ottelun alkua. Ensimmäinen maali syntyi puolustuslinjan sekoilun jälkeen, kun pelikello näytti 20 min. Maalin jälkeen Hurtat pääsi koko ajan paremmin peliin luoden hurjasti maalipaikkoja, mutta vastustajan maalivahti torjui kaikki liian lähelle ja kohti tullee tilanteet. Paremmalla viimeistelyllä peli olisi ollut Hurtille 4-1. Hurttien tasoitus tuli 27 min kohdalla kun Pikku E laukoi vapaapotkun 20 metrin päästä muurin kautta pallon verkkoon. Tämän jälkeen molemmat joukkueet rakentelivat puolittaisia tilanteita, mutta eivät saaneet palloa maaliin asti. 40 min kohdalla vierasjoukkueen puolustus sekoili taas ja antoi vastustajalle avoimen maalipaikan, jota ei kotijoukkue ei jättänyt hyödyntämättä tilanteeksi 2-1. Samoissa 2-1 lukemissa mentiin puoliajalle.

Toinen puoliaika alkoi hirmuisella Hurtta vyörytyksellä Erkalla 3 läpiajoa, mutta ei maalit kelvanneet vierailoijoiden ykköstykille. 2-2 tasoitus tuli, kun Tapsa pisti matalan pallon laidalta maalin eteen ja Erkka ohjasi sen verkon perukoille takajalalla. Tämänkin jälkeen Hurtat rakensivat maalipaikkoja, mutta kun ei mene niin ei! Ottelun ratkaisuksi osoittautui vierailijoiden puolustuslinjan merkkausvirheet, koska voittomaaliksi jääneen 3-2 osuman kotijoukkue LiPa iski Hurttien linjan virheen takia. LiPa teki vielä kaksi maalia 90 min kohdalla, kun Hurtat haki vimmatusti tasoitusta! 

Yhteenvetona 12 varmaa maalipaikkaa 2 maalia ei noita pelejä voiteta, jos tuhlataan tuollainen määrä paikkoja ja samaan aikaan annetaan vastustajalle lahjamaaleja! Pelin onnistujat Erno maalilla ja laitapuolustuksessa vääntäneet Öki ja Aleksi sekä keskikentällä ja hyökkäyksessä häirinneet Enkeli, Tapsa ja Erkka. Lipalle ansaittu voitto! Jos ei maalit maistu niin kaverille maistuu!


Comments