Peli takalukossa

lähettänyt Panu Kärkkäinen 4.10.2011 klo 22.47
Lieksan Hurttien kiekkomiehistön vaisut otteet jatkuivat kauden toisessakin ottelussa. Nurmeksen hallissa vastaan luistellut Leppävirran Kiekko -75 vei 3. divisioonan sarjapisteet mennessään Savoon lukemin 1-7 ( 0-2, 1-2, 0-3).
Ottelun ensimmäinen erä oli lukemista huolimatta Hurttien hienoista hallintaa, mutta vastustaja oli terävämpi maalipaikoissa. Toisessa erässä LeKi-75 ratkaisi ottelun kahdella yv-maalilla, eikä Sami Turpeisen viime sekunneilla iskemä kavennusmaali tuonut Hurtille virtaa kunnolliseen kiriin, vaan leppävirtalaiset rumensivat lukemia kolmannen erän lopussa kolmella maalilla.
– Alku näytti ihan hyvältä ja jos olisimme ensimmäisen erän paikoista tehneet maalit, niin lopputulos olisi voinut muuttua. Vähän turhan tylyt lukemat tuli. Meillä peli on tällä hetkellä sellaista väkisin tekemistä, joku takalukko on päällä. Ei kaikkea voi laittaa jään puutteen piikkiin, niissä maalipaikoissa pitäisi pystyä rentoon suoritukseen, mutta eiköhän se lukko aukea muutaman onnistumisen kautta, Hurttien valmentaja Jyrki Keränen uskoi parempaan huomiseen.(Lieksan Lehti / Panu Kärkkäinen)
Comments