Pienellä porukalla pohjoiseen

lähettänyt Panu Kärkkäinen 11.2.2011 klo 23.25
Hurtta-lauma starttasi tänä aamuna raikkaassa pakkassäässä kohti Ylitorniota, jossa se pelaa ottelun Et-Po 72 vastaan. Siitä joukkueen tai paremminkin juniorijoukkueen matka jatkuu sunnuntaiksi Kemiin, jossa vastaan asettuu paikallinen Lämärit.
Aivan parhaista mahdollisista lähtökohdista ei Hurtat viikonlopun peleihin lähde, sillä influenssa on verottanut jo ennestäänkin kapeaa materiaalia ja työesteet kokeneempien pelimiesten matkaan lähtöä, joten Hurtta-bussissa on tällä hetkellä kosolti tilaa. Kun tähän vielä lisätään se tosiseikka, että nelosketjun pehmeäkätiset rouhijat Lasse Kettunen ja Joel Ruotanen keskittyivät kuluneella viikolla jääharjoitusten sijaan eurooppalaiseen politiikkaan ja ranskalaisiin naisihmisiin sekä loputtoman pitkään matkustamiseen, niin tilanne on Hurtta-luotsi Matti Saastamoisen mukaan vähintäänkin haastava.
- 14 kenttäpelaaja on mukana ja vastassa sarjan parhaimmistoon kuuluvat joukkueet. Olisihan se mukava lähteä haastamaan hyviä porukoita täydellä rosterilla, mutta sairastumisille ja työvuoroille ei voi mitään. Nyt saa nuoret pojat näyttömahdollisuuksia ja toivottavasti he käyttävät ne hyväkseen, bussista Haukiputaan paikkeilla tavoitettu Saastamoinen mietti.
Comments