Pisteet mielessä viikonloppuun

lähettänyt Panu Kärkkäinen 3.12.2010 klo 0.35   [ 3.12.2010 klo 14.11 päivitetty ]
Suomi-sarjan karsinta jatkuu Hurtta-lauman osalta lauantaina, kun Waskiareenan jäälle vastustajaksi luistelee Tornion Ice Hockey Club. Joukkueet ovat jo tältä kaudelta tuttuja toisilleen, sillä ensimmäinen kohtaaminen Torniossa päättyi TIHC:n 5-2 voittoon. Tuosta tappiosta on Hurtta-luotsi Matti Saastamoisen mukaan ammennettavissa suuri määrä revanssihenkeä, joka onkin näkynyt viikon harjoituksissa.
– Pojat ovat olleet hyvällä ilmeellä jäällä tämän viikon. Viime viikonlopun onnistuneet pelit ovat antaneet selvästi itseluottamusta ja tästä on hyvä jatkaa taistoon todella tärkeistä pisteistä, Saastamoinen pohtii.
Kokoonpano tulevaan kamppailuun ratkeaa vasta myöhemmin, mutta varmoja poissolijoita on polvileikkauksen myötä kautensa lopettanut Kari Lackman ja polveaan myös poteva Mika Ruokolainen.
– Kaverisen Janne noussee kokoonpanoon ja Keräsen Jyrki on myös tekemässä paluuta. Laitetaan Jyrki ylivoimaa pyörittämään. Joensuusta tulee hyökkäykseen Silvastin Ville ja pakeiksi Okkosen Jonin lisäksi Väänäsen Antti ja Karhusen Ossi. Näillä miehillä pitää voitto olla ehdoton tavoite, Saastamoinen sanoo.
Comments