Ruma tappio Iisalmessa

lähettänyt Panu Kärkkäinen 20.12.2010 klo 0.43
Loukkaantumisten kanssa painiskeleva Hurtta-lauma joutui matkaamaan vajaan kolmen kentän voimin Iisalmeen Suomi-sarjan karsintalohko yhden otteluun. Vakuuttavassa voittoputkessa oleva Iisalmen Peli-Karhut ei antanut rammalle Hurtta-laumalle mahdollisuuksia pisteisiin, vaan vei voiton lopulta turhan rumiksi revennein lukemin 9-1 (1-0, 3-1, 5-0).
Hurttien etsikkoaika oli ensimmäisessä erässä, jossa lieksalaiset pystyivät rakentamaan jopa useamman maalipaikan kuin isännät ja vain huono viimeistely piti maalisarakkeen tyhjillään. Anssi Nevalainen toi Hurtat kuitenkin tasoihin toisen erän alussa, mutta sen jälkeen IPK ratkaisi ottelun kahdella yv-maalillaan. Yhteensä 50 torjuntaa ottelussa tehnyt Jope Oinonen jaksoi taistella iisalmelaispommituksessa kaksi erää, mutta kolmannessa huumori loppui häneltäkin ja isännät pääsivät nautiskelemaan maaleilla.
– Ekassa erässä oli meillä paikat, mutta ei osata näköjään tehdä maaleja. Toisessa erässä sössittiin itse alivoimapeleissä ja annettiin kaverille avaimet käteen. Kolmas erä oli sitten ihan itseään. Näytti vähän, ettei kaikki viitsineet laittaa itseään peliin, kun olimme niin vähillä miehillä liikenteessä. Peli oli kuitenkin niin laiskatempoinen, että väsymyksen piikkiin ei voi mitään laittaa. Tässä on monella peiliin katsomisen paikka, Hurtta-luotsi Matti Saastamoinen kertaa vuoden viimeistä ottelua.

Comments