Sarja käyntiin tappiolla

lähettänyt Panu Kärkkäinen 27.9.2011 klo 22.00
Lieksan Hurttien kiekkomiehistön kausi 3. divisioonassa käynnistyi kotiottelulla Eno Jetsiä vastaan. Nurmeksessa pelattu kamppailu paljasti sen, että yhden harjoituspelin ja muutaman jääharjoituksen jäljiltä Hurtta-lauma on vielä pahasti kesäterässä.
Eno Jets ratkaisi ottelun toisen erän kolmella nopealla maalilla, eikä oman pelinsä kanssa tuskaillut Hurtat päässyt enää taistoon mukaan, vaan pisteet matkasivat Enoon lukemin 2-5 (0-1, 2-4, 0-0). Hurtista maalinteossa onnistuivat Lasse Kettunen ja Janne Reittu.
Hurtta-luotsi Jyrki Keränen ei ripotellut tuhkaa päällensä, vaikka kauden avauspeli oli jotain muuta kuin mitä mies oli etukäteen kaavaillut.
– Levollisin mielin lähdettiin peliin, mutta ei niin levollisin mielin lopetimme sen. Perusasiat oli nyt pahasti hukassa, jos metrin syöttöäkään ei saatu onnistumaan. Kyllähän tuossa esityksessä näki jäällä olon vähyyden, mutta silloin pitäisi pelata yksinkertaisemmin. Ainoat onnistumiset tuli, kun edes vähän viitsittiin mennä maalin eteen, Keränen pohdiskeli.
Hän myös tunnusti, että osalla joukkueesta saattoi unohtua takin napit auki.
– Vaikka ei niin pitäisi esimerkiksi viime kauden jälkeen kenelläkään päästä käymään. Vastustaja yllätti esityksellään, kaikki kunnia heille. Ei tässä paniikkia ole päällä, mutta jokaisen pelaajan on nähtävä se, ettei tulos tule itsestään. Sen eteen on tehtävä töitä.(Lieksan Lehti/Panu Kärkkäinen)
Comments