Tärkeät pelit edessä

lähettänyt Panu Kärkkäinen 14.1.2011 klo 2.34
Hurtta-lauma pelaa tulevana viikonloppuna tärkeät vieraspelit Kemin Lämäreitä ja Limingan Kiekko-Karhuja vastaan. Molemmat joukkueet kävivät joulukuussa hakemassa vieraspisteet Lieksasta, joten revanssihenki näyttelee arvatenkin jälleen merkittävää roolia Matti Saastamoisen luodessa peli-ilmettä laumalleen.
-Tämä viikonloppu ja seuraava ovat todella tärkeitä sarjasijoituksen kannalta. Näistä neljästä vieraspelistä pitää tulla pisteitä, ettei ero viivan paremmalle puolelle kasva liikaa. Kaikki laitetaan likoon pisteiden eteen, Masa asettaa tavoitteen.
Miehen mukaan taisteltu voitto IPK:sta on kantanut kuluvan viikon treeneihinkin, joissa meno on ollut kiitettävää. Pienen mietinnän paikan Masalle on luonut tulevan viikonlopun kokoonpano, jossa ainakin pakiston osalta on pientä vajausta.
- Väänäsen Antti ei lähde mukaan ja Ovaskaisen Samikin taitaa viettää viikonlopun töissä. Muuten lähdemme matkaan samalla miehistöllä, joka pelasi viime lauantaina. Sen voin luvata, että jokainen saa pelata riittävästi. 
Comments