Tappiot etelän tuliaisina

lähettänyt Panu Kärkkäinen 17.10.2010 klo 9.39

Vaikka Hurtta-lauman synkkä tappioputki jatkui viikonloppuna kahdella häviöllä, niin pieni valonpilkahdus on tunnelin päässä näkyvissä. Nuori joukkue matkasi Suomi-sarjan alkulohko 3:n kärkipäähän kuuluvien KJT Tuuskin ja HC Keski-Uusimaan vieraaksi, jotka eivät antaneet lieksalaisvieraiden yllättää itseään. KJT Tuuski osoittautui kovemmaksi lukemin 10-2 (4-1, 0-0, 6-1) ja HCK lähetti tehokkaan ylivoimapelinsä turvin Hurtta-lauman pitkälle kotimatkalle luvuin 6–1 (3-0, 3-0, 0-1,)

Lauantaina Hyrylässä pelattu ottelu KJT Tuuskia vastaan ratkesi ensimmäisen erän lopussa, kun isäntien kahden maalin johdon Joni Okkosen maalilla kaventaneen Hurtta-lauman usko voittoon haihtui kahteen pikamaaliin, jotka veivät kotijoukkueen 4-1 johtoon. Toinen erä pelattiin maalittomana, kun Jope Oinonen nappasi isäntien rankkarin. Kolmannen erän alkuun KJT Tuuski sai toisen rangaistuslaukauksen, joka tuotti tulosta. Samalla minuutilla isännät lisäsivät johtoaan ennen kuin Jere Ruokolainen kavensi ottelua. Sen lähemmäksi ei Hurtat päässyt vaan kotijoukkue teki loppunumeroista rumat viimeisen kymmenen minuutin neljällä maalillaan.

Sunnuntaina Keravan jäähallissa Hurtat onnistui laittamaan tasakentällisin HCK:lle kampoihin, mutta hölmöjen virheiden seurauksena otetut jäähyt kostautuivat viidesti, joten Mikko Vetelin viimeisen minuutin kavennus oli laiha lohtu.

-KJT:tä vastaan jaksettiin roikkua kaksi erää mukana, mutta kolmannessa tuli väsy. Sunnuntaina pelattiin jo paremmin, mutta kyllähän noin kova porukka ylivoimalla rankaisee. Mutta kaiken kaikkiaan parempaan suuntaan ollaan menossa. Ensi viikonlopuksi saamme nyt poissa olleet pakit mukaan ja Joensuustakin on kuulemma täydennystä tulossa, Hurtta-luotsi Julli Heiskanen summasi viikonlopun ja loi katseen tulevaan.
Comments