Tiukka testi

lähettänyt Panu Kärkkäinen 10.12.2010 klo 1.45   [ 11.12.2010 klo 0.46 päivitetty ]
Hurtta-lauma päättää tänä viikonloppuna pitkän kotipelien putken, kun se saa Suomi-sarjan karsintalohko yhden otteluissa vastaansa Kemin Lämärit ja Limingan Kiekko-Karhut.
Lämärit on aloittanut sarjan ilman tappioita ja Kiekko-Karhutkin on lohkon neljäntenä, joten vastus lauantain ja sunnuntain kamppailuissa on tasokkaammasta päästä.
– Odottavalla mielellä lähdemme uusia tuttavuuksia kohtaamaan. Vastustajista ei ole juurikaan tietoa, mutta epäilenpä ainakin Kemin tulevan ulkomaalaisvahvistuksineen kovaa päälle. Tiukat taistot pisteistä tulee olemaan, mutta kahta voittoa lähdemme hakemaan, Hurtta-luotsi Matti Saastamoinen vakuuttaa.
Hänen mukaansa hyvin viikolla harjoitellut joukkue on oman kylän poikien osalta terve ja käytettävissä. Joensuusta Hurtta-nuttuun saapuvat tuttujen Samuli Turusen ja Joni Okkosen lisäksi vakuuttavasti viime pelit luutinut Antti Väänänen ja uutena tuttavuutena Ossi Karhunen.
-Pakkiparit alkavat olla selvillä eli Joni ja Ova, sitten pistetään Antti ja Ossi samaan pariin ja kolmosparissa pelavat Janne ja Tapsa. Ketjujen parissa työskennellään vielä, Saastamoinen raportoi.
Comments