Turkkiin tuli niukasti

lähettänyt Panu Kärkkäinen 5.9.2011 klo 1.10
Lieksan Hurttien jalkapallomiehistö haastoi runkosarjan päätöspelissä hyvin Itä-Suomen piirin nelosdivisioonan A-lohkon suvereenisti voittaneen Joensuun Palloseuran kakkosjoukkueen, mutta aivan ei voimat ja taidot riittäneet yllätykseen. Joensuussa käyty kamppailu päättyi kotijoukkueen 2-1 (1-0) voittoon.
Tasaista ottelua pelattiin maalittomassa tilanteessa aina 35. minuutille saakka, jolloin poissaolojen vuoksi täysin uusittu Hurttien puolustuslinja unohti miehen taakseen ja johtomaali oli selviö. Toinen puoliaika oli yhtä tasaista vääntöä ja JoPS/2 meni kahden maalin johtoon, kun 30 metristä lähtenyt kaukolaukaus painui Hurtta-maalin perukoille ohi maskissa olleen Juho Hiltusen. Hurtat tuli vielä taistoon mukaan 78. minuutilla, kun Tero Jaatisen vapaapotku löysi takatolpalta Aleksander Nazarovin, jonka volleylaukaus upposi maaliin. Se jäi kuitenkin ainoaksi lieksalaisonnistumiseksi lauantaina.
– Hyvä peli pelattiin ja tästä on hyvä jatkaa kohti karsintasarjaa. Saamme siihen 12 lähtöpistettä, joten voimme pelailla nämä pelit aika lailla ilman paineita sarjapaikan puolesta. Yritetään pelata kuitenkin hyvä syksy, Hurttien pelaaja-valmentaja Amal Touil mietiskeli (Lieksan Lehti/Panu Kärkkäinen)
Comments