Turkkiin tuli Pielisen derbyssä

lähettänyt Panu Kärkkäinen 2.8.2011 klo 10.41
Lieksan Hurttien futismiehistön taival kohti Itä-Suomen piirin nelosdivisioonan ylempää loppusarjaa vaikeutui oleellisesti, kun joukkue kärsi kirvelevän tappion Pielisen derbyssä Juuan Palloseuraa vastaan. Erityisen kirvelevän 4-2 (1-1) tappiosta tekee se tapa, jolla pisteet kotijoukkueelle jäivät.
Hurtat oli tasaisessa pelissä Janne Reitun ja Tapio Niskasen maaleilla hyvin mukana 80 minuuttia, mutta kymmenen minuuttia ennen loppua JuPSille tuomittu rangaistuspotku ja Hurtta-pakki Toni Jaatisen ulosajo käänsi pelin isännille. Pielisen itäpuolelta katsottuna kyseenalaiselta vaikuttanut tuomio sai ainakin Hurtta-luotsi Amal Touilin välittömän lyttäyksen.
– Oltiin pelissä hyvin mukana, mutta sitten luokaton tuomari päätti ratkaista ottelun. Hän antoi ilman huomauttamista ensimmäisen varoituksen Jaatisen Tonille siitä, että mies antoi heiton väärästä kohdasta ja toinen keltainen ja rankkari tuli, kun Toni meni puolustamaan meidän maalivahtia. Yllättäen ei tuomari nähnyt JuPSin miehen potkua ollenkaan, Touil manaili.
Pisteiden menetyksen lisäksi Jaatisen ulosajo tuo kokoonpanomurheita seuraavaan otteluun.
– Keltikiä vastaan pitäisi jostain löytää puolustuslinja. Toni on pelikiellossa ja Nevalaisen Anssilla on muita menoja. Koetetaan jotain keksiä ensi sunnuntaille, Touil mietiskeli. (Lieksan Lehti / Panu Kärkkäinen)
Comments