Vaikea ilta Varkaudessa

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 10.3.2013 klo 1.32
Jo lähtökohta otteluun oli vaikea; 3 pelaajaa kiinni armeijassa, 2 työesteitä eikä 4 B-junioriakaan ollut käytettävissä. Peliin jouduttiin 11 kenttäpelaajan voimin. Ottelu alkoi kuitenkin hyvin, mutta neljällä ketjulla painaneella vastustajalla oli tällä kertaa enemmän luisteluvoimaa ja kova halu voittaa ottelu. Peli ei ollut hienoa,mutta Warkis sai tehtyä tarvittavat maalit ja voitti ottelun. Hurttien maalintekijät oli Sami Ovaskainen ja Janne Reittu.
Vaikka ottelu ei ollut erityisen kiihkeä, erikoisen siitä teki tuomarikaksikko jolla taisi olla tällä kertaa eniten kierroksia koneessa. Sellaisia ratkaisuja sieltä sateli joita ei vielä ymmärretty linjassa paluumatkallakaan. Tosin tähän on totuttu.
Hyvää oli kuitenkin se, että yksi mielenkiintoinen peli lisää saatiin täksi päiväksi Lieksaan. Tänään sunnuntaina pelataan siis ratkaiseva kolmas kamppailu. Varkauden pelin loukkaantumiset eivät mitenkään helpottaneet lähtötilannetta. Varmaa on vain se, että tulossa on täysin erillainen peli kuin eilen, siis kotijoukkueen osalta, eikä varmasti huonompaan suuntaan!
Comments