Uutisia‎ > ‎

Jääkausi 2011-2012 avattu

lähettänyt Johanna Mikkonen 24.9.2011 klo 13.02

Jääkausi on käynnistynyt, kuukauden verran on jo jäillä Nurmeksessa kuljettu. Harjoituskertoja on pienemmillä kerran viikossa, ja isommilla kolme jopa neljä kertaa viikossa. Keskimäärin vähän alle tuhat (1000) ajokilometriä viikossa per joukkue, yhteensä reilu 5000 km per viikko koko seura. Mitähän se on sitten kun kausi päättyy, ajopäiväkirjat sen sitten todistaa.

Sarjat ovat alkaneet pyöriä, taas on saatu nauttia voitoista ja häviöistä kuten aikaisempina vuosinakin. Ja ne joilla ei ole vielä sarja alkanut on käyty pelaamassa harjoituspelejä/-turnauksia. Lähes kaikki joukkueet ovat saaneet tuntumaa tulevaan kauteensa. Ja harjoitusta tarvitsevat kaikki.

Olo on välillä kuin juuri lentoon lähtöä opettelevalla linnunpoikasella, räpiköiden mennään eteenpäin. Kaikki on uutta, ja opeteltavaa. Mutta yhdessä asioita tehdään, ja niistä opitaan. Monessa joukkueessa vastuuhenkilöt ovat vaihtuneet, niin hallituksessakin. Kausi tulee olemaan haasteellinen kaikilta osilta, ainoa mikä on säilynyt, on itse pelaaminen, kaikki muu ympärillä on pitänyt miettiä uudelleen. Kausi vaatii enemmän kaikilta taustalla olevilta ihmisiltä, eikä vähiten lasten vanhemmilta. Pelaajista ei kovinkaan moni pääse yksinään harrastuksensa pariin, painavin ei ole varustekassi kantaa, nyt matkakin on jo kohtuuttoman pitkä yksin kulkea.

Tässä vaiheessa kautta on jo aihetta kiittää tukijoukkoja osallistumisesta monen lieksalaisen lapsen ja nuoren harrastukseen. Kyydit kulkevat harjoituksiin ja edustuksen pelissäkin oli jo useita tuttuja naamoja Lieksasta ja vanhasta hallista ja vuosien varsilta. Hurtta-jääkiekko kiinnostaa edelleen. Toivottavasti jaksatte tämän kauden loppuun asti yhtä tarmokkaana kuin se on alkanut. Muistakaa että vuoden päässä meitä odottaa palkinto, josta voimme jatkossa nauttia kaikki yhdessä.

 

Raskasta mutta antoisaa talvea odotellen

Johanna

puheenjohtajatar

Comments