Uutisia‎ > ‎

Kiitokset kaudesta !

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 2.3.2014 klo 23.45

Edustuksen kausi on nyt ohi. Viimeisessä pudotuspelissä sunnuntaina voitettiin hyvän esityksen jälkeen Kaja 1 – 0 ja näin 2. divisioonapaikka säilytettiin puhtaasti. Sarja oli pitkä ja välillä raskaskin. Loppukauden peleissä päästiin pelaamaan riittävällä materiaalilla ”normaalia” kolmen kentällisen peliä, mutta välillä jouduttiin taistelemaan kahdella ja vaihtelemaan pelitapaakin tilanteeseen sopivaksi. Hurtat sijoittui yhdeksän joukkueen sarjassa viidenneksi ja jäi vain yhden voiton päähän ylemmän jatkosarjan paikasta. Mielestäni tämä on todella hyvä suoritus ottaen huomioon lähtökohdat ja sarjan tämän hetkinen varsin kova taso. Mieltä lämmitti myös huomata nuoremman kaartin nousevan suorituksillaan vanhempien rinnalle ja välillä ohikin. Suuret kiitokset koko joukkueelle!

Kiitokset myös Lieksan yleisölle, toimitsijoille ja kaikille jotka oli mukana kokemassa mukavia urheiluhetkiä! Jääkiekolla on oma tärkeä osansa tämän pienen paikkakunnan elämässä. Vanhaa lieksalaistunnelmaa koettiin taas konkreettisesti viimeisen pelin viimeisessä erässä, kun yleisö intoutui ylivoimatilanteessa vaatimaan voittomaalia, jonka Joonas Heikkinen sitten lopulta survoikin sisään. On hienoa että kaikki viihtyy, kentällä tapahtuu, makkara on hyvää ja Saken biisivalinnatkin taisivat saada jonkinlaisen hyväksynnän.

Toivottavasti kaikille jäi etupäässä positiivisia fiiliksiä kaudesta ja ensi vuonna kiinnostus pysyy vähintään samalla tasolla!

Comments