Uutisia‎ > ‎

Riikka Manner F:ien vieraana

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 29.1.2011 klo 5.23   [ 29.1.2011 klo 13.51 päivitetty ]
Europarlamentaarikko Riikka Manner vieraili lauantaina 29.1 Lieksan jäähallilla Leijonaliiga - turnauksessa. Turnauksessa pelasivat tänään F-juniorijoukkueet Lieksasta, Kiteeltä, Joensuusta, Nurmeksesta, Enosta, Polvijärveltä ja Liperistä.

Ohjelmassa oli siis tietenkin protokollanmukainen pelin avauskiekon pudotus. F-junnut olivat suurenmaailman tavoista sen verran hämmästyneitä ja pelistä niin innoissaan, että pudotettu kiekko jäi palauttamatta Riikalle muistoksi ja peli alkoikin saman tien! (ohessa Hurtta-junnuille ohje aloitusseremoniasta, niin ensikerralla homma onnistuu ihan protokollan mukaan)

Mutta eipä hätää, Riikalle ojennettiin korvaukseksi Hurtta-kaulahuivi jota voi kantaa ylpeänä maailman turuilla!

Samalla seuramme edustajat pääsivät kertomaan lieksalaisten jääurheiluseurojen toiminnasta osana lapsi- ja nuorisotyötä. Myös hallihankkeen tarvetta korostettiin ja tilanteesta keskusteltiin. Hurtta-kioskilla nautittiin virvokkeet ja päästiin tietysti juttelemaan toimintamme todellisten talkoolaisten eli Hurtta-äitien kanssa.

F-junnut ja Juniori-hurtat kiittävät Riikkaa visiitistä hallillemme ja toivottavat turvallista kotimatkaa tämän lumimyräkän keskellä!

Leijonaliigaturnaukset nuorimmille junnuillemme jatkuvat Lieksassa sunnuntaina 6.2. Otamme mielellämme päättäjiämme vieraaksi vaikkapa seuravaan turnaukseen tai kotipeleihin. Samalla vieraat pääsevät tutustumaan toimintaamme ja tapaamaan yhdistyksessämme toimivia - ja tietenkin osalliseksi juniorien ilosta.
Comments