Uutisia‎ > ‎

Suomen Jääkiekkoliiton tukihakemukset ikäluokat D-, C-juniorit

lähettänyt Johanna Mikkonen 20.2.2017 klo 1.40
Kevään tullen taloutensa kanssa kamppailevat perheet voivat taas hakea seurojensa kautta Jääkiekkoliiton tukea kauden 2017-18 kausimaksuihin. Vanhempien ikäluokkien, eli D-, C- ja B-junioreiden tukihaku alkaa 3.4. ja jatkuu 25.4. saakka. Hakemukset täytetään aina seuran toimesta, tukea hakevat perheet toimittavat seuran vastuuhenkilölle hakemukseen tarvittavat tiedot. Tuki kohdistetaan kauden 2017-18 kausimaksuihin ja edellytyksenä on, että pelaaja jatkaa jääkiekon harrastamista myös tulevalla kaudella.

Kriteerit tuen myöntämiselle (PELAAJAT)
: Perheen työttömyydestä, sairauksista, lasten runsaslukuisuudesta tai muusta toimeentuloon vaikuttavista syistä johtuvat taloudelliset haasteet. Tukea saadakseen pelaajilta edellytetään kunnianhimoa lajia kohtaan. Mikäli pelaaja lopettaa harrastamisen kesän aikana ei tukea makseta. Koulumenestys ei vaikuta suoraan tuen saamiseen, mutta tukiprosessin kautta halutaan kiinnittää sekä pelaajan että seuran huomio pelaamisen ohella myös koulunkäyntiin.

KEVÄÄN HAKU – IKÄLUOKAT D-B

Hakuaika: 3.-24.4.2017

Päätökset: 9.6.2017 mennessä

Maksu: 15.9.2017 mennessä


Joukkueenjohtajilta on saatavissa lisätietoa, pelaajan hakemus/hakijan lisäselvitykset. Toimitathan hakemuksesi ajoissa mielellään jo 20.4. mennessä Terolle - myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä Jääkiekkoliitossa.


Comments